Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο πρώτος Διάσημος που έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1! (βίντεο)

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο πρώτος Διάσημος που έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1! (βίντεο)
Οι εξελίξεις στα κανάλια τρέχουν και οι αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν αναμένονται ραγδαίες. Στο LaBiriBiri παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ, από όσα συμβαίνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, και ειδικότερα τι ετοιμάζει ο Ant1, για το ριάλιτι επιβίωσής του, τους "Νομάδες".

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε και ότι το πρώτο όνομα Διασήμου που κλείδωσε για συμμετοχή στους "Νομάδες" είναι αυτό του chef-patisserie Διονύση Αλέρτα, ο οποίος είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, και θα εξυπηρετήσει μια χαρά το concept του ριάλιτι. Η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε ότι και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει δεχτεί πρόταση, αλλά μόλις άκουσε ότι θα αναγκαστεί να τρώει σκουλήκια, απέρριψε την πρόταση. Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβα! Στον Ant1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρηση από τον Alpha! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα την δείτε…(βίντεο)

Για πρώτη φορά! Ο Μάριος Πρίαμος μιλά ανοιχτά για την κοροϊδία του με τον σταυρό στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Τι ανέφερε για το περιστατικό; (Βίντεο)

Τηλεοπτική συνεργασία-φωτιά! Λιάγκας-Μπογδάνος μαζί σε εκπομπή την ερχόμενη σεζόν! Θα γίνει του…κατακραξίματος! (βίντεο)