Η Αγγελική Ηλιάδη \"αδειάζει\" τα βραβεία Mad! Άγριο κράξιμο της Καινούργιου στο ντύσιμο της τραγουδίστριας: \"Γιατί ντύνεται τόσο χάλια;\" (βίντεο)

Η Αγγελική Ηλιάδη \
Δηλώσεις στο "Φτιάξε καφέ" έκανε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία παρουσίασε τον νέο της δίσκο. "Τόσο ωραίο κορίτσι, γιατί ντύνεται τόσο χάλια; Κρίμα, είναι καρακουκλάρα, βλέπεις μια καλλονή, με πολύ κακό ρούχο! Όλα είναι πολύ στενά, πολύ προκλητικά, και με πολλά τατουάζ και χαλάει το σύνολο!" κατακεραύνωσε την εμφάνιση της τραγουδίστριας η παρουσιάστρια.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και είπε: "Έχω δώσει πολλές μάχες και μάχομαι ξανά. Το επάγγελμα της Αγγελικής είναι τραγουδίστρια, αλλά η Αγγελική είναι και μαμά, και δείχνω τον εαυτό μου. Έχουν χρόνια να με καλέσουν από τα Mad, προφανώς οι άνθρωποι που αποφασίζουν για τα βραβεία ξέρουν κάτι παραπάνω. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν ξέρω τι έγινε με την Πάολα, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Πάολα, δεν έχει καμία υποχρέωση να δείξει το παραμικρό σε κανένα, οπότε δεν ασχολείται με οποιαδήποτε επίθεση της γίνεται!" είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι αμόρφωτη, αγράμματη και κοντή!» Ο Νίκος Αποστολόπουλος στόλισε κανονικά την Ελένη Μενεγάκη! Απίστευτες εκφράσεις on camera! (βίντεο)


Το πρώτο «Instagram Story» του Κωνσταντίνου Βασάλου! Η αγαπημένη του συνήθεια με ξεχωριστή παρέα…που στερήθηκε στο Survivor! (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα με το δίμετρο κορμί της!