Η απάντηση του Θέμη Γεωργαντά στην Αγγελική Ηλιάδη για τα Mad! Άφωνη η Φαίη ΣΚορδά με το κορμί της τραγουδίστριας! (βίντεο)

Η απάντηση του Θέμη Γεωργαντά στην Αγγελική Ηλιάδη για τα Mad! Άφωνη η Φαίη ΣΚορδά με το κορμί της τραγουδίστριας! (βίντεο)
Στο Πρωινό μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, με αφορμή την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού, με την εμφάνισή της να αφήνει πραγματικά άφωνη την παρουσιάστρια:

"Τι σώμα ρε παιδί μου!" είπε, και τα σχόλια των συνεργατών της έδωσαν και πήραν για τρην τραγουδίστρια: "Τι να πούμε, τούμπανο! Με δυο παιδιά! Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι! Είναι πιο εντυπωσιακή, κάτι έχει κάνει! Είναι και πιο ντυμένη, δεν τα έχει βγάλει όλα έξω!" ήταν ορισμένα μόνο από τα σχόλια που ακούστηκαν on air! Διαβάστε παρακάτω...

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας κατά των Mad, έφερε την απάντηση από τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος είπε: "Οι υποψηφιότητες των βραβείων βγαίνουν από το airplay του σταθμού! Είναι τόσοι πολλοί οι καλλιτέχνες, είναι και λίγα τα βραβεία που δεν γίνεται να είναι όλοι!" είπε ο παρυσιαστής της βραδιάς. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σεισμός για του παίκτες του Survivor! Ζητούν «μαύρα» λεφτά για να… Η καταγγελία που φέρνει τα πάνω κάτω!


Παρασκήνιο! Τι κρύβεται πίσω από την αποχώρηση Γκουντάρα – Ζαρίφη από την εκπομπή της Μενεγάκη! Η απομάκρυνση και ο υποβιβασμός που δεν μάθαμε ποτέ!

Οι αδερφές Ματσούκα ξαναχτυπούν με αποκαλυπτικά μαγιό! Δείτε την φωτογραφία που κόλασε το Instagram