Πανόραμα: Οι σπόντες της Μελέτη on air στον Κωνσταντίνο Βασάλο για την Βασιλική Αγιανοπούλου και την Μαρί Ρόουζ! Έντονα ενοχλημένος ο παίκτης των Μαχητών: \"Με βγάλατε μισογύνη...\" (Βίντεο)

Πανόραμα: Οι σπόντες της Μελέτη on air στον Κωνσταντίνο Βασάλο για την Βασιλική Αγιανοπούλου και την Μαρί Ρόουζ! Έντονα ενοχλημένος ο παίκτης των Μαχητών: \

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Βασάλο, αφού δεν έχει φίλες, όπως ο ίδιος δήλωσε, ποιες ήταν αυτές που βλέπαμε στα έπαθλα επικοινωνίας, και εκείνος απάντησε αρχικά: Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν έχω φίλες. Φίλους έχω ελάχιστους. Η έννοια του φίλου είναι λίγο δύσκολη. Πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να πω ότι ο άλλος είναι φίλος μου. Αυτές που είδατε ίσως να ήταν και γνωστές, ίσως να ήταν και φίλες", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στην συνέχεια η Ελεονώρα προανήγγειλε ότι θα παίξει βίντεο για τις φίλες του στο παιχνίδι, και ο Βασάλος αισθάνθηκε εξαιρετικά αμήχανα, αφήνοντάς το να φανεί στην κάμερα!

Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω να βγάλεις και τα 6 κορίτσια της ομάδας μου, να πουν για μένα! Με βγάλατε λίγο μισογύνη, δεν είναι δίκαιο αυτό! Γενικά, η υπερβολή δεν μου αρέσει!" είπε εκνευρισμένος με το βίντεο, και η Μελέτη συνέχισε να του πετάει σποντίτσες για τις προτιμήσεις του στο ωραίο φύλο. Δείτε όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για την σχέση τους! Είναι όντως ζευγάρι; (Βίντεο)

Νέα sεxy φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Το παρτό μαγιό που «έριξε» το Instagram

Χαλαρές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν φύγει για Σκιάθο! Που τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός και με ποιον;