Πανόραμα: \"Μόνο μια φορά τρόμαξα, όταν...\" Η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου μιλά πρώτη φορά για τον γιο της! Όλα όσα αποκάλυψε...(Βίντεο)

Πανόραμα: \

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές όπως και οι εκπλήξεις για τους πρώην παίκτες του ριάλιτι!

Η έκπληξη συγκεκριμένα περίμενε τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η κ. Αλίκη Βασάλου, μητέρα του παίκτη των Μαχητών, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, για πρώτη φορά μίλησε για τον γιο της. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια είπε: "Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγε πέντε μήνες, ήταν ένα όνειρο, το ήθελε, μου είχε πει από τα κάστινγκ "μάνα, φτιάξε βαλίτσα, φεύγω", σαν μαμά του το είπα να πάει. Τον έβλεπα στην οθόνη και έλεγα εντάξει καλά είναι. Μόνο μια φορά τρόμαξα, όταν χτύπησε στο στήθος, μόνο εκεί έτσι ταράχτηκα. Σαν μαμά του θα πω ότι είναι το καλό παιδί. Αυτό που είδατε στην οθόνη, δεν έχει κάτι περισσότερο ή λιγότερο, έτσι πιστεύω.

Το μεγαλύτερό του προτέρημα είναι η τιμιότητα, είναι τίμιος και δίκαιος, και ελάττωμα δεν ξέρω να το πω, δυσκολεύεται να πιστέψει αμέσως, θέλει να το ψάξει, όχι καχύποπτος. Γκρινιάρης μπορεί να είναι στο φαγητό ή σε μια αναμονή, να το θέλει τώρα, εκεί είναι γκρινιάρης. Δεν μου λέει όλα τα μυστικά του. Δεκτική είμαι, και λίγο επιφυλακτική βέβαια με τις σχέσεις του. Το πίστευα ότι θα πάει μέχρι τέλους, μέσα στην τετράδα τον έβλεπα από την αρχή, όχι στον τελικό. Δεν είχα αντιπάθειες και συμπάθειες, τα παιδιά που έφτασαν στον τελικό το άξιζαν πραγματικά", δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Αλίκη! Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για την σχέση τους! Είναι όντως ζευγάρι; (Βίντεο)

Νέα sεxy φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Το παρτό μαγιό που «έριξε» το Instagram

Χαλαρές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν φύγει για Σκιάθο! Που τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός και με ποιον;