Πανόραμα: \"Ήταν άδικο!\" Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη για την κριτική που δέχτηκε για τα κιλά της! Η απάντηση της αθλιτικογράφου στο αν έχει σχέση...(Βίντεο)

Πανόραμα: \

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Το ζήτημα που σχολιάστηκε αρκετά όσο το παιχνίδι προβαλλόταν την τηλεόραση ήταν το "πρήξιμο" της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και τα παραπάνω κιλά! Σε αυτό το θέμα λοιπόν η ίδια, ούσα ενοχλημένη, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Ήταν άδικο. Είναι πάρα πολύ εύκολο να κρίνεις τον άλλο από τον καναπέ σου, χαλαρός, με το φαγητάκι σου, μπανιαρισμένος, και ειδικά όταν ο άλλος περνάει δύσκολα. Είναι καθαρά θέμα υγείας, και εγώ και η Σάρα περάσαμε δύσκολα, και θα έπρεπε να το χειριστούν αλλιώς", δήλωσε χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος!

Στην συνέχεια σε ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια για τον αν έχει σχέση, η αθλητικογράφος απάντησε: "Είμαι καλά!", χωρίς να πει τίποτα παραπάνω! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για την σχέση τους! Είναι όντως ζευγάρι; (Βίντεο)

Νέα sεxy φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Το παρτό μαγιό που «έριξε» το Instagram

Χαλαρές στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν φύγει για Σκιάθο! Που τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός και με ποιον;