Πανόραμα: \"Μου έλεγε...\" Ο διάλογος της Βαλαβάνη με την Τουρκάλα για τον Βασάλο! Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ντάνο! (Βίντεο)

Πανόραμα: \

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Η αθλητικογράφος μίλησε on air για την σχέση της με τον Ντάνο και αποκάλυψε τον διάλογο που είχε για τον Βασάλο με την Τουρκάλα, Σαμπριγιέ! Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά είπε: "Επειδή με τον Ντάνο η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα, διά πυρός και σιδήρου, από ένα σημείο και ύστερα έγιναν πολύ καλύτερες οι σχέσεις μας, θεωρώ ότι αυτό ιντριγκάρει τον κόσμο να μας δει μαζί! Δεν έχω κάτσει να δω τίποτα όσον αφορά το παιχνίδι. Το μόνο επεισόδιο που έχω δει είναι η αποχώρησή μου", δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον διάλογο της με την Τουρκάλα:

"Εγώ την έζησα όταν βγήκα εκτός παιχνιδιού, είχε αποχωρήσει κι εκείνη. Με τη Σαμπριγιέ μιλήσαμε και μου έλεγε για τον Κωνσταντίνο! Είναι λίγο τρελοκομείο, μου έλεγε να του πω φιλιά, θα έρθει στην Ελλάδα, πότε θα βγει ο Κωνσταντίνος", δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Κωνσαντίνος πήρε τον λόγο και είπε: "Δεν τη γνωρίζω την κοπέλα, ένα λουλούδι κι ένα τζατζίκι"! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανόραμα: «Ήταν άδικο!» Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη για την κριτική που δέχτηκε για τα κιλά της! Η απάντηση της αθλιτικογράφου στο αν έχει σχέση…(Βίντεο)

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της- Η καλλίγραμμη σιλουέτα της αναστάτωσε το Instagram

Πανόραμα: «Μόνο μια φορά τρόμαξα, όταν…» Η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου μιλά πρώτη φορά για τον γιο της! Όλα όσα αποκάλυψε…(Βίντεο)