Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την εκπομπή της Μενεγάκη! Τι λέει ο ίδιος και τι ψάχνει η παρουσιάστρια! (βίντεο)

Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την εκπομπή της Μενεγάκη! Τι λέει ο ίδιος και τι ψάχνει η παρουσιάστρια! (βίντεο)
Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Αθήνα και ένα ντόμινο εξελίξεων ακολουθεί τις αποχωρήσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Κατερίνας Ζαρίφη από την εκπομπή της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Φτιάξε καφέ" να στα πω, στην τελευταία σύσκεψη, όπου και αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας τους, ο συμπαρουσιαστής της το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε μείωση μισθού από τη διοίκηση του σταθμού της τάξης του 50% περίπου! Διαβάστε παρακάτω...

Η διακοπή της συνεργασίας του με την Ελένη, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα διακοπεί και γενικότερα η συνεργασία του με τον Alpha, καθότι εργάζεται με σύμβαση και όχι με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Όσο για την Κατερίνα Ζαρίφη, εκκρεμεί ένα ακόμη ραντεβού με την Ιζαμπέλλα Σασλόγλου, μήπως και αποφασιστεί η συμμετοχή της σε κάποιο άλλο project του σταθμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, αποκάλυψε ότι ο Alpha δεν σκοπεύει να επενδύσει στην ψυχαγωγία, οπότε είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το πού θα απορροφηθούν. Όπως είπε η Ανθή Βούλγαρη που επικοινώνησε μαζί του, ο ίδιος είναι μισθωτός στον Alpha, και δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει, χωρίς να έχει ασχοληθεί περαιτέρω.

Από εκεί και πέρα, οι αλλαγές θα είναι δομικές, και η Ελένη ψάχνει ανθρώπους από εφημερίδες, έχει κάνει κρούση σε νέα παιδιά, και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κοινωνικό ελεύθερο ρεπορτάζ.Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και η φωτογραφία με την Μενεγάκη! Πολύ συγκινητικό…

«Είναι σοκαριστικό!» Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου με το βίντεο χειροδικίας από το Καλλιμάρμαρο! (βίντεο)

Καρύδη- Αθερίδης η πιο τρυφερή τους φωτογραφία στο Instagram! Το φιλί που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς τους φίλους!