Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Ράντου: Το bullying στην κόρη της και η αλλαγή σχολείου - Η ηθοποιός ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της!

Ελένη Ράντου: Το bullying στην κόρη της και η αλλαγή σχολείου - Η ηθοποιός ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της!
News 17.07.2017 19:10

Μπορεί το bullying που δέχεται ένα παιδί στο σχολείο να είναι τόσο έντονο που να αναγκάσει τους γονείς του, να το αλλάξουν σχολείο; Ασφαλώς και μπορεί και η Ελένη Ράντου αποκάλυψε ότι και η δική της κόρη, η Νικολέττα, που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, πέρασε τα ίδια, επειδή φορούσε γυαλιά!

«Όλοι τα περνάνε. Η Νικολέτα από πολύ μικρή ηλικία φορούσε γυαλιά. Και ζήσαμε ένα bullying απίστευτο, το οποίο μου έκανε εντύπωση γιατί κι εγώ στην ανάλογη ηλικία φορούσα γυαλιά και νόμιζα ότι τριάντα χρόνια μετά δεν θα υπάρχει αυτός ο φόβος για το διαφορετικό, για ένα παιδί που μπορεί να φοράει γυαλάκια» είπε η ηθοποιός στο Full Life. Διαβάστε παρακάτω...Και πώς το διαχειριστήκατε όλο αυτό;

«Ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό και αλλάξαμε σχολείο, θύμωσα παρά πολύ γιατί αυτό είναι ανεξέλεγκτο, προέρχεται από κάποια παιδιά. Και δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες ούτε από το σχολείο ούτε από τους γονείς. Προφανώς κάποιοι γονείς δεν θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά υπάρχει πολύ βία στα σχολεία. Και υπάρχουν και πρωτόγνωρα ένστικτα. Η παιδεία αυτό κάνει προσπαθεί να εξομαλύνει τα πρωτόγνωρά ένστικτα. Αν δεν τα καταφέρεις, έχεις χάσει το στοίχημα».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Η Βασιλική Αγιαννοπούλου μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν με σεβάστηκε!» (Βίντεο)

Άσχημο ατύχημα για πρώην Σταρ Ελλάς! Της επιτέθηκε σκύλος και της παραμόρφωσε το πρόσωπο…

«Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!»: Η φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου που μαγνήτισε τα βλέμματα στο διαδίκτυο!

Share