Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια on air! (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια on air! (βίντεο)
Η παρουσία της Κατερίνας Καινούργιου στην Κύπρο, και η συνάντησή της με τον Μάριο Πρίαμο, συζητήθηκαν έντονα. Οι φήμες για σχέση των δυο τους έκαναν έντονα την εμφάνισή τους, και οι ψίθυροι ολοένα και δυνάμωναν.

Η παρουσιάστρια φρόντισε να διαψεύσει τη σχετική φημολογία μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας σχετικά: "Εγώ μίλαγα με τον Μάριο Πρίαμο στην Κύπρο για 10 λεπτά, και βγάλανε παντού ότι τα έχουμε! Και μίλαγα 10 λεπτά, δεν του χάιδεψα τίποτα, μιλήσαμε απλά! Πολύ καλό παιδί, και ευγενέστατος, και καθόλου ψώνια, δεν σημαίνει ότι κάτι έγινε ή ότι τα έχουμε! Δεν έπιασα κανένα τσουλούφι!" είπε, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο και την μικρή Μαρίνα! Η ευχές για την γιορτή της και η γλυκιά αγκαλιά!


«Μη μου τα λες αυτά, κλείσε κάμερες!» Έντονος εκνευρισμός της Μαρίνας Πατούλη on camera! Ποια ήταν η ερώτηση που την ενόχλησε; (βίντεο)

Παντρεύεται ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, την αγαπημένη του Σεϊμά! To ταξίδι τους στην Μύκονο και το ταχύπλοο του Ατζούν που μας έβγαλε τα μάτια…