Αποκλειστικό! Η κρυφή ζωή πρώην παίκτη του Survivor! Η συνοδεία σε...ώριμες κυρίες και τα ακριβά δώρα!

Αποκλειστικό! Η κρυφή ζωή πρώην παίκτη του Survivor! Η συνοδεία σε...ώριμες κυρίες και τα ακριβά δώρα!
Από την Δήμητρα Παυλάτου!

Ξέρετε πως εδώ στο Youweekly.gr έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε όλα αυτά που δεν γνωρίζετε εσείς σαν τηλεθεατές και στην συνέχεια να τα μοιραζόμαστε μαζί σας! Η αλήθεια είναι πως βγαίνοντας όλοι παίκτες από το παιχνίδι, διαπίστωσα πως για τους περισσότερους είχα εντελώς λανθασμένη εικόνα και για άλλους έπεσα μέσα σε αυτό που πίστευα αρχικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δηλαδή, πολλούς που θεωρούσα ήρεμα παιδιά κλπ, αποδείχθηκε ότι είναι..όχι και τόσο... (να είμαι ευγενική) και από την άλλη, κάποιους που έβλεπα και ήθελα να πετάξω το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση αποδείχθηκαν πολύ καλά παιδιά. Τελικά όντως η τηλεόραση αλλάζει πολλούς αλλά... πάμε στο θέμα μας!

Μία ιστορία ήρθε στα αυτιά μου που πραγματικά δεν μπορούσα να την πιστέψω. Την ιστορία αυτή μου την μετέφερε ένα πουλάκι, επειδή όμως εγώ είμαι δύσπιστη, προσπάθησα να το επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο, έστω απο κάποιον συμπαίκτη του και επειδή είμαι τυχερή... τα κατάφερα! Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, γιατί το συγκεκριμένο άτομο το είχε αναφέρει και σε συμπαίκτη του, οπότε είμαι κι εγώ σε θέση να σας το αποκαλύψω στο Youweekly.gr...



Παίκτης του Survivor λοιπόν, πολύ αγαπητός παίκτης, βέβαια πολλές φορές σε εκνεύριζε κιόλας, έχει αρκετά κρυφή ζωή θα λέγαμε, αλλά και ακριβά γούστα. Σε ποιον δεν θα άρεσε να πηγαίνει ταξίδια και να πληρώνεται; Σε όλους.. Ο συγκεκριμένος όμως το έκανε λίγο διαφορετικά! Πριν μπει στο Survivor λοιπόν, είχε επιλέξει να είναι συνοδός, μιας ώριμης κυρίας η οποία τον πλήρωνε για να της προσφέρει την συντροφιά του, να την συνοδεύει στα ταξίδια της κι εκείνη για να τον ευχαριστήσει του έπαιρνε ακριβά δώρα και του έδινε και λεφτά.

Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης, ένα από τα δώρα της...ώριμης κυρίας τα φορούσε στο παιχνίδι...Θυμάστε, όλοι οι παίκτες φορούσαν κάτι δικό τους, ένα κόσμημα, ένα βραχιολάκι, ένα σταυρουδάκι, ένα δαχτυλίδι... Εεε και ο συγκεκριμένος φορούσε ένα αντίστοιχο, που μάλιστα δεν ήταν καθόλου φθηνό και δεν το έβγαλε στιγμή από πάνω του γιατί της το είχε υποσχεθεί κιόλας, ότι και να μπει στο παιχνίδι δεν θα το βγάλει. Άχου... συγκινήθηκα!

Υ.Γ: Τι; Περιμένετε να σας πω ποιος είναι; Χμμμ... δεν νομίζω!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια on air! (βίντεο)

Αποκάλυψη! Αυτοί είναι οι πρώτοι επώνυμοι που είπαν το «ναι» στο «Nomands»! Ειδικά με τον τρίτο…θα κλάψετε!

Πανικός με τον Κωνσταντίνος Βασάλο! Η παραπλάνηση, το κασέ και ο σάλος με τις γυναίκες!