Δάκης: Μας ξεναγεί στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο! Βγαλμένο από άλλη εποχή... Αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Δάκης: Μας ξεναγεί στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο! Βγαλμένο από άλλη εποχή... Αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό!
Από μικρή ηλικία η ζωή του ήταν μοιρασμένη ανάμεσα σε Αλεξάνδρεια και Αθήνα. Ο Βρασίδας Χαραλαμπίδης ή κατά κόσμον Δάκης ανοίγει για πρώτη φορά το διαμερίσμά του στα σύνορα Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου στο Youweekly.gr και μιλάει για τη ζωή του, την καριέρα του και τη μεγάλη του ανακάλυψη, τον Σάκη Ρουβά.

Οι επιτυχίες του αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Τραγούδια που συνεχίζουν να ακούγονται μέχρι σήμερα μέσα από «το πρώτο μας πάρτυ», την παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον Γιώργο Πολυχρονιάδη και τον Λάκη Τζορντανέλι. Διαβάστε παρακάτω...

Πέρασε περιόδους στις οποίες το τηλέφωνό του δεν χτύπαγε, παρ’ όλα αυτά ο Δάκης παραμένει διαχρονικός, ταπεινός και φιλόξενος πάνω απ’ όλα. Αφού μας άνοιξε την πόρτα του, μας έβαλε τσάι με λεμόνι –δεν το ήπιαμε στο μπαλκόνι, όπως λέει το γνωστό του τραγούδι–, μας κέρασε παγωτό λόγω της αφόρητης ζέστης και ξεκινήσαμε να συζητάμε στο καλόγουστο και πεντακάθαρο σαλόνι του.



Τι σας αρέσει περισσότερο στον χώρο;

Θέλω ο χώρος μου να είναι ωραίος, για να περνάω εγώ καλά. Μου λένε οι φίλοι μου: «Αφού δεν μπαίνει άνθρωπος εδώ μέσα, γιατί αλλάζεις, πουλάς και διακοσμείς;» Το κάνω για μένα, για να νιώθω άνετα. Έχω διακοσμητικές τάσεις.



Έχετε επιλέξει την κάθε λεπτομέρεια;

Τα πάντα. Από το χτίσιμο και τη διαρρύθμιση του χώρου... Και σε ξενοδοχεία που πάω, κάνω τις... μετατροπές μου μέσα στο δωμάτιο



Αγαπημένο σημείο;

Δεν έχω. Εδώ στο σαλόνι κάθομαι και βλέπω τηλεόραση ή στο υπνοδωμάτιο πριν κοιμηθώ.

Φίλους καλείτε;

Θα σου φανεί παράξενο, έχω δύο φίλους μόνο, οι οποίοι έρχονται κατά καιρούς και τρώμε παρέα.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου από το «The Voice»! Η αλλαγή στα μαλλιά της που μας άφησε κάγκελο! (Photo)

Στην Σκιάθο η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Φωτογραφίες από την εκπληκτική θέα του ξενοδοχείου της…

Επέτειο για Βίκυ Καγιά και Ηλία Κρασσά! Η τρυφερή φωτογραφία στο instagram και το μήνυμα αγάπης…