Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survival: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον! (βίντεο)

Survival: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον! (βίντεο)
News 19.07.2017 09:15

Το Survival Secrets είναι το ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το Έψιλον. Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής παραγωγής, ο οποίος αναμένεται να συζητηθεί.

Τρεις άντρες βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις, οι δύο είναι ήδη γνωστοί, ενώ ο τρίτος θα είναι έκπληξη καθώς δεν προέρχεται από το χώρο της τηλεόρασης. Διαβάστε παρακάτω...

Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Κώστα Σόμμερ, το δεύτερο του Πέτρου Κωστόπουλου, με μικρότερες πιθανότητες, λόγω άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, και το τρίτο-και ιδού η έκπληξη!- έχει κάνει τηλεόραση με άλλο τρόπο, έχοντας συμμετάσχει σε projects, και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, αν τελικά επιλεγεί, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ. Η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Το δικαστήριο και η απόφαση «φωτιά»! Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την κλοπή των 550.000 ευρώ!


Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο! Τα υπονοούμενα και οι όλο νόημα ατάκες! (βίντεο)


Μαζί Βαλαβάνη-Βασάλος για ψώνια! Η αποκάλυψη διά στόματος Κατερίνας Καινούργιου! (βίντεο)

Share