Η Ελένη Χατζίδου χώρισε... Ε και; Νέος άντρας στον ορίζοντα μετά το τέλος με τον Σοϊλέδη! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Η Ελένη Χατζίδου χώρισε... Ε και; Νέος άντρας στον ορίζοντα μετά το τέλος με τον Σοϊλέδη! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...
«Εγώ θα βγω και θα τα σπάσω, εγώ θα βγω και θα γιορτάσω». Αυτό... υποστηρίζει η Ελένη Χατζίδου στο καινούριο της τραγούδι και το έκανε πράξη την προηγούμενη εβδομάδα όταν πήγε για μπάνιο στην Ελούντα.

Εντυπωσιακή όσο ποτέ, δείχνει να μην την απασχολεί καθόλου ο πρόσφατος χωρισμός της από τον Άρη Σοϊλέδη. Άφησε άφωνους τους λουόμενους στο πέρασμά της, καθώς διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και γενικά... περνά και μόνη της καλά. Σίγουρα όποιος την δει μπορεί να πει πως ο χωρισμός της πάει πολύ.



Φυσικά, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αρέσει στον πρώην -πλέον- Άρη Σοϊλέδη που από την στιγμή που χώρισαν εκείνη απολαμβάνει τις διακοπές της και είναι στα καλύτερα της...

Μάλιστα, πρόσφατα, σε εξόρμηση που έκανε για να απολαύσει το μπάνιο της, όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr την διεκδίκησε έντονα ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος από την στιγμή που την είδε την διεκδικεί...στενά! Όσο για την Ελένη; Προς το παρόν κρατάει αντίσταση.... Για πόσο όμως;

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Παίρνει την θέση του Τανιμανίδη στο «Survivor 2» o Γιώργος Αγγελόπουλος! Η αποκάλυψη και ο πόλεμος Ant1 – Σκαι για τον παίκτη!

Ελένη Μενεγάκη: Με άψογο στιλ για μπάνιο στα Άχλα! Η φωτογραφία από το σπίτι της που ξετρέλανε τους φίλους της!

Μίνα Αρναούτη: To κατακόκκινο μαγιό της που ανέβασε τη θερμοκρασία. Απολαμβάνει πλέον τις διακοπές της…