Έξω φρενών ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Κατερίνα Καινούργιου! Η απάντηση της παρουσιάστριας on air! (βίντεο)

Έξω φρενών ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Κατερίνα Καινούργιου! Η απάντηση της παρουσιάστριας on air! (βίντεο)
Στο "Φτιάξε καφέ" σχολίαζαν τη φωτογράφηση του Στέλιου Χανταμπάκη για τη νέα του δουλειά, και η Κατερίνα Καινούργιου είπε όλο νόημα:

"Μου κάνει εντύπωση που πήρε εντύπωση ο Χανταμπάκης, ενώ βγήκαν τόσα παιδιά από το Survivor, πολύ συμπαθητικά πήρε αυτός που αντικειμενικά ήταν ο πιο αντιπαθής!" είπε, με τον Μαρίνο Βυθούλκα να της μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του Χανταμπάκη προς το πρόσωπό της. Διαβάστε παρακάτω...

"Ο Στέλιος είναι πολύ στεναχωρημένος μαζί σου. Λέει ότι του την πέφτεις συνέχεια από την τηλεόραση, και ότι τον κράζεις!" της είπε ο συνεργάτης της και η παρουσιάστρια απάντησε:

"Ναι, μου έστειλε και ο Μανίκας! Εγώ τον Στέλιο πραγματικά τον ξέρω από 18 χρονών, έχουμε κάνει και διακοπές παρέα, πάντα έλεγα πόσο καλό παιδί είναι, απλά δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που έκανε στο παιχνίδι. Για τον ρόλο του στο παιχνίδι έχω άποψη. Θα τον πάρω τηλέφωνο! Για την προσωπικότητά του έχω πει τα καλύτερα. Θα πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα να πάρω τον Στέλιο Χανταμπάκη για να μη στεναχωριέται!" είπε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Το project που ανεβάζει ο Ant1 και θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με δική του εκπομπή ο …


Ο Κώστας Κοκκινάκης απαντά αν θα παρουσιάσει εκπομπή στον Σκάι! Τον άδειασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο)


Παρουσίαση με άρωμα… Survivor! Η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έκλεψε τις εντυπώσεις!