Η απάντηση του Μάριου Πρίαμου στο δημοσίευμα του Youweekly.gr για την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση!

Η απάντηση του Μάριου Πρίαμου στο δημοσίευμα του Youweekly.gr για την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση!
Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ έφερε στο φως την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος μετά την αποχώρηση από το Survivor, όσον αφορά την διαχείριση που κάνει με τον κόσμο και το υπερβολικό κύμα αγάπης που δέχεται! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και την συγκεκριμένη ειδηση μας την μετέφερε άνθρωπος πολύ κοντινός του Κύπριου παίκτη, ο οποίος μας αποκάλυψε και το περιστατικό με το πάρτι του αδερφού του που δεν παρεβρέθηκε! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μάριος Πρίαμος πριν λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα και ο ίδιος μέσα από ένα live βίντεο που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα του Youweekly.gr λέγοντας:

«Είμαι πολύ καλά, γράφονται βλακείες, σίγουρα είναι πολύ έντονο αυτό που ζω όμως ξέρετε πόσο δυνατός χαρακτήρας είμαι!»

Εμείς χαιρόμαστε πολύ που ο Μάριος το λέει αυτό, ότι είναι καλά! Ελπίζουμε σύντομα να τον δούμε έξω σε κόσμο και να βρει τα πάνω του! Εμείς είμαστε πολύ σίγουροι για το ρεπορτάζ μας αλλά και για τον άνθρωπο που το μετέφερε, που τον ξέρει πολύ καλά!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Στο κρεβάτι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα! Η φωτογραφία που ξετρέλανε τους followers στο instagram και η ερωτική εξομολόγηση… (Photo)

Στέλιος Χανταμπάκης: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της συζύγου του λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «Santo Stelio» (Photo)

Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους! Πιο διαχυτικοί από ποτέ μπροστά στον φακό!