Η ανάρτηση του Γιώργου Μπόγρη μετά τον χωρισμό με την Έλλη Κοκκίνου: \"Είμαι χαρούμενος!\"

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπόγρη μετά τον χωρισμό με την Έλλη Κοκκίνου: \
Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί να θεωρούνταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, όμως αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους!

Μάλιστα, εβδομαδιαίο περιοδικό ανέφερε ότι ο λόγος του χωρισμού, ήταν επειδή η τραγουδίστρια ήθελε παιδί ενώ εκείνος όχι, κάτι που εμείς στο Youweekly.gr δεν επιβεβαιώνουμε καθώς γνωρίζουμε άλλον λόγο, αλλά δεν θα σας το πούμε. Διαβάστε παρακάτω....

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έδωσε έκταση στο θέμα μιας και την σχέση τους την είχε προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι θα χειριστούν και τον χωρισμό.

Μετά την ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση (Δείτε εδώ), η οποία είναι διακοπές με φίλους και περνάει τέλεια, δείχνοντας πως προχωράει και αφήνει οριστικά πίσω της το παρελθόν, ήρθε και η ανάρτηση από τον Γιώργο Μπόγρη. Ο μπασκετμπολίστας μεταξύ άλλων έγραψε:

"2ο Ίκαρος basketball camp τελείωσε με επιτυχία!! Για άλλη μια χρόνια πάνω απο 100 παιδιά κάτω απο τα φτερά του Ικάρου!! Πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά ήμουν μέλος της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο νησί!! Με στόχο μας κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι κ περισσότεροι!! Εις το επανιδείν λοιπόν νησιωτική μου οικογένεια και ευχαριστώ για την φιλοξενία!! Τα λέμε το επόμενο καλοκαίρι!! #basketballcamp #ikaria #bogris31"



2ο Ίκαρος basketball camp τελείωσε με επιτυχία!! Για άλλη μια χρόνια πάνω απο 100 παιδιά κάτω απο τα φτερά του Ικάρου!! Πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά ήμουν μέλος της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο νησί!! Με στόχο μας κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι κ περισσότεροι!! Εις το επανιδείν λοιπόν νησιωτική μου οικογένεια και ευχαριστώ για την φιλοξενία!! Τα λέμε το επόμενο καλοκαίρι!! #basketballcamp #ikaria #bogris31


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο instagram που προκάλεσε το σχόλιο της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου!

Αυστηρώς ακατάλληλο! Ασυγκράτητο πασίγνωστο ζευγάρι σε δημόσιο χώρο σε στιγμές… περίεργες! (Photos)

Γιορτή για την κόρη του Κώστα Κοκκινάκη! Οι τρυφερές ευχές από αυτόν και από πρώην παίκτες του Survivor (Βίντεο)