\"Με κάλεσε στην εκπομπή του, αλλά δεν θα πάω!\" Το \"άδειασμα\" της Καινούργιου στον Χανταμπάκη on air! (βίντεο)

\
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα νέα του σχέδια και την εκπομπή του που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον Σκάι.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι που άρεσε το trailer. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή του Μαυρίδη για να δω αν μοιάζουν. Ξεκινήσαμε τώρα, κοιτάμε και τρέχουμε για το καλοκαίρι, και βλέπουμε από εκεί και πέρα. Πρώτη καλεσμένη θα είναι η Σάρα Εσκενάζυ. Όταν έχω άγχος, λειτουργώ καλύτερα, κάνω πιο ωραία πράγματα!" είπε, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν για ομοιότητες της εκπομπής του με το "Στο δρόμο". Διαβάστε παρακάτω...

"Με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή του να με καλέσουν. Ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά την Τρίτη γυρνάμε το τρέηλερ της νέας σεζόν και δεν θα μπορέσω να πάω!" αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έξω φρενών η Καινούργιου με μισθοφόρο και Εσκενάζυ! Η άρνησή τους να κάνουν δηλώσεις που την εξόργισε! (βίντεο)

Αποκάλυψη! Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου σε πρωινάδικο! Θα πάει απέναντι από την Σκορδά;

«Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο Survival!» Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει τον όρο για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης! (βίντεο)