Φινάλε για την Άννα Μπουσδούκου! Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές; (βίντεο)

Φινάλε για την Άννα Μπουσδούκου! Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές; (βίντεο)
Τελευταία εκπομπή σήμερα για την Άννα Μπουσδούκου, η οποία αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν θα παραμείνει στην ίδια ζώνη, καθώς πολλά και διάφορα ακούγονται εν όψει της νέας σεζόν.

"Έτσι είναι η επικαιρότητα, έτσι θα σας αποχαιρετήσουμε κλείνοντας και τη φετινή σεζόν, τέταρτη χρονιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο, θα ανανεώσουμε σαν τα σχολεία κι εμείς το ραντεβού μας, εκεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Να είστε όλοι καλά! Θα ευχηθώ καλή δύναμη να προσπαθήσουμε λίγο όλοι κάπως να ηρεμήσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ κι εμείς θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο. Γεια σας!" είπε η δημοσιογράφος. Δείτε το κλείσιμο της εκπομπής της στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαριάντα Πιερίδη-Δημήτρης Κατριβέσης: Διακοπές στην Μύκονο για το ζευγάρι! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της!

Γιώργος Χρανιώτης: Διακοπές με την κατά 21 χρόνια μικρότερη σύντροφό του! Οι πρώτες φωτογραφίες από τις μαγευτικές στιγμές τους (Photos)

Ωχ! Η αποκάλυψη της Χριστίνας Λαμπίρη για τη σχέση Σπαλιάρα-Τζάνη! Τι της είπε η σύντροφος του παίκτη του Survivor που αλλάζει τα δεδομένα; (βίντεο)