Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πρώτες εικόνες από το γάμο Κοσιώνη-Μπακογιάννη! Η άφιξη των καλεσμένων και όλο το παρασκήνιο! (βίντεο)

Οι πρώτες εικόνες από το γάμο Κοσιώνη-Μπακογιάννη! Η άφιξη των καλεσμένων και όλο το παρασκήνιο! (βίντεο)
News 23.07.2017 16:14

Ο λαμπερός γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη φυσικά και υπήρξε ένα από τα γεγονότα του καλοκαιριού. Ο απεσταλμένος των "Αποκαλυπτικών" στο Καρπενήσι Γιώργος Μπέζας, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της λαμπερής βραδιάς.

Ο γάμος έγινε λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, όπου και ετοιμάστηκε η νύφη, στο σπίτι της πεθεράς της. Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου ευλόγησε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι. Υπήρξε και κέρασμα στους δημοσιογράφους, με έναν δίσκο με γλυκά και μυδοπίλαφα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: (Ακολουθεί και συνέχεια παρακάτω)Στην εκπομπή παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ, με όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και εικόνες από το σπίτι όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, αλλά και από την άφιξη των λαμπερών καλεσμένων. Το σπίτι είχε μετατραπεί σε κανονικό φρούριο, ώστε να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας. Ο Παύλος Τσίμας, μάλιστα, κοντοστάθηκε με το αυτοκίνητο και ευχήθηκε για το ζευγάρι. Μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στπν περίβολο του σπιτιού, ενώ στον στολισμό κυριαρχούσε το λευκό χρώμα. Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:«Η Κατερίνα στεναχωρέθηκε πολύ με την συμπεριφορά της Μενεγάκη…» – Συνεργάτιδα της Καινούργιου για πρώτη φορά αποκαλύπτει!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή ακολουθεί τις συμβουλές της μαμάς της! Το βίντεο με την κόρη της που φτιάχνει κρέπες στην κουζίνα τους! (Βίντεο)

Η ανάρτηση της Βάσως Κολιδά μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη! Η φωτογραφία με το νυφικό και το γλυκό κείμενο!

Share