Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το αυτοκίνητο που αγόρασε μετά τη νίκη του από το Survivor! Είναι ένα.... "τέρας"!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το αυτοκίνητο που αγόρασε μετά τη νίκη του από το Survivor! Είναι ένα.... \
News 23.07.2017 10:55

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor, που έλαβε τις 100.000€.

Ο παίκτης του ριάλιτι με την επιστροφή στην Ελλάδα είναι ο πιο περιζήτητος αυτή την στιγμή, καθώς οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει είναι αμέτρητες και τον ζητούν είτε από τηλεοπτικές εκπομπές, είτε από εταιρείες για να διαφημίσει τα προϊόντα τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος, εκτός από μία πρόταση που έχει πει το "ναι" μέχρι στιγμής, δεν θέλει να βιαστεί μιας και ο ίδιος δεν επιθυμεί τόσο πολύ την δημοσιότητα όπως έχει αποδείξει μετά το παιχνίδι, αφού δεν πηγαίνει σε event, δεν κάνει συνεντεύξεις και προσπαθεί να μην προκαλεί...

Το μόνο που έκανε μέχρι στιγμής ο Γιώργος, κάτι που και ο ίδιος όσο ήταν στο παιχνίδι έλεγε ότι επιθυμεί πάρα πολύ να κάνει, ήταν να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε αν το αγόρασε ή είναι χορηγία, όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλέον κυκλοφορεί με ένα "τέρας" - τζιπ Mercedes.





Τον Γιώργο Αγγελόπουλο περίμεναν οι θαυμαστές του στο βενζινάδικο, όπου μία κίνηση του έκλεψε τις εντυπώσεις και συζητήθηκε πολύ.

Αφού έβγαλε φωτογραφία με όλους, μπήκε στο αμάξι του και όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω που σας παρουσιάζει το Youweekly.gr, του ζητούν να κάνουν "ζντο" κι εκείνος σταματάει το αμάξι, ενώ ήταν έτοιμος να φύγει, βγαίνει ξανά έξω και επιστρέφει να το κάνουν...Δείτε το βίντεο:




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η νέα φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου στα social media και το μήνυμα στους θαυμαστές του!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Παραδέχθηκε δημόσια την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε! Θα τον δούμε σε εκπομπή;

Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Ντέμη Νικολαΐδη και το μήνυμα που διαψεύδει τον χωρισμό τους!

Share