Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Μητροπολίτης που πάντρεψε Κοσιώνη-Μπακογιάννη μιλά για το γάμο! Η αμηχανία και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει! (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης που πάντρεψε Κοσιώνη-Μπακογιάννη μιλά για το γάμο! Η αμηχανία και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει! (βίντεο)
News 25.07.2017 08:44

O Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, εξηγώντας το γιατί τελέστηκε μέσα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Σεβασμιώτατος ήρθε σε εμφανή αμηχανία και δύσκολη θέση, με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

"Να πω ένα ναι ή ένα όχι; Είναι προσωπικά, δεν γίνεται να σας πω, εμπλέκεται στη μέση το προσωπικό. Κάθε άνθρωπος είναι μια άλλη περίπτωση, δεν μπορώ να μη βλέπω τον παράγοντα άνθρωπος. Το σωστό, όταν είναι εφικτό, είναι να τελούνται οι γάμοι εντός ιερού ναού.

Γιατί εμπλέκεστε σε πράγματα, θέλετε να βγάλετε την είδηση, δεν θα σας πω κάτι, αν δεν μιλήσει η οικογένεια. Αν δεν ήταν προσωπικό, θα το έκανα ανοιχτά, να υπάρχει και η πληροφόρηση και όλα. Από τη στιγμή που η οικογένεια αποφασίζει να είναι κλειστά, δεν μπορείτε να έχετε την πληροφόρηση που θέλτε, σας ζητώ συγγνώμη.

Δεν είναι τίποτα απόλυτο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν είναι του παρόντος. Αν είναι έτσι όπως τα είπα, χρησιμοποιήστε τα! Χαίρετε!" είπε ο Σεβασμιώτατος.

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη προκάλεσαν έντονες συζητήσεις στο "Φτάξε καφέ". "Υπάρχουν κανόνες, δεν μπορεί επειδή είναι ο Μπακογιάννης, όλοι πιστεύουμε στο Θεό! Εγώ δεν έχω ξαναδεί γάμο να γίνεται σε σπίτι! Αν ήθελαν να κρυφτούν, θα μπορούσαν να το πετύχουν!" είπε, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση του ζεύγους.

"Εγώ δεν πήρα απάντηση από τον Σεβασμιώτατο!" είπε η Ανθή Βούλγαρη, με την αντιπαράθεση να συνεχ'ιζεται στο πάνελ της εκπομπής. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Το θεωρώ τραγικό!» Άγριο ξέσπασμα της Ειρήνης Κολιδά on camera! Το περιστατικό που την εξόργισε! (βίντεο)

Τανιμαμπόμπα και Μιχοπουλάκου : Τα «εθνικά μας ζευγάρια» βγήκαν βόλτα στα σοκάκια

«Δεν θα πήγαινα κριτής, δεν μπορώ να παίζω με τα όνειρα παιδιών!» Έλληνας τραγουδιστής κατακεραυνώνει τα talent shows! (βίντεο)

Share