Οι αδερφές Ανδρούτσου φωτογραφίζονται με μαγιό και κλείνουν στόματα! Αδυνάτισαν και έχουν γίνει κορμάρες!

Οι αδερφές Ανδρούτσου φωτογραφίζονται με μαγιό και κλείνουν στόματα! Αδυνάτισαν και έχουν γίνει κορμάρες!
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου...

Κάποιοι τις περνάνε για δίδυμες αν και έχουν διαφορά τεσσεράμισι χρόνια. Κάποιοι άλλοι τις αποκαλούν «αδελφές Τατά». Η αλήθεια είναι, όμως, ότι οι αδελφές Ανδρούτσου ξέρουν να συμπληρώνουν η μία την άλλη και ονειρεύονται να γεράσουν μαζί στο πατρικό τους. Αυτά και άλλα πολλά εξομολογούνται κάνοντας την πρώτη κοινή τους φωτογράφιση στο YOU και μάλιστα με μαγιό... Διαβάστε παρακάτω...

Η Θωμαΐς φτάνει στη συνέντευξη με το ποδήλατό της και μια σακούλα φρούτα που ψώνισε από τη λαϊκή για τη Μαρία. Άλλωστε, όπως έχει παραδεχτεί η τελευταία, δεν μαγειρεύει σχεδόν ποτέ... Η Μαρία ασχολείται περισσότερο με τη μόδα... Να της βρει ρούχα, αξεσουάρ ως η πιο κοκέτα της οικογένειας... Εκεί που ταυτίζονται πλήρως και οι δύο είναι στο θέμα της δουλειάς: Και οι δυο θα άλλαζαν ευχαρίστως προσανατολισμό, αρκεί να είναι ευτυχισμένες



Πώς είναι η σχέση σας;

Θ.: Η σχέση μας είναι όπως όλες οι σχέσεις με μια γερή βάση αγάπης, αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού δουλεμένη πολύ στα χρόνια και στις ιδιαιτερότητες της καθεμιάς. Και να για να μη λέμε παραμύθια κι ότι όλα είναι ρόδινα έχουμε τις δυσκολίες μας, τις κόντρες μας γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές σαν χαρακτήρες. Αλλά πάντα ό,τι κι αν δημιουργείται μεταξύ μας θέλουμε να το λύσουμε και να πάμε παρακάτω... Είναι μια σχέση που εξελίσσεται συνεχώς!

Μ.: Με κανέναν δεν έχεις τα ίδια θέλω και τα ίδια ενδιαφέροντα. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη από κάτω όλα λύνονται. Σήμερα τις σχέσεις – ακόμα και τις αδελφικές – με την πρώτη δυσκολία τις παρατάνε οι άνθρωποι, την αφήνουν γιατί δεν θέλουν να μπουν στη δύσκολη διαδικασία. Εμείς ωστόσο έχουμε καταφέρει να έχουμε μια πολύ καλή σχέση πλέον και όταν λέμε τσακωμούς αναφερόμαστε στο διαφορετικό του χαρακτήρα, το πως αντιλαμβάνεται η καθεμία τα γεγονότα στη ζωή μας ανάλογα με τον χαρακτήρα της.



Λένε ότι τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις. Αν μπορούσατε να διαλέξετε αδελφή, θα επέλεγε η μια την άλλη;

Μ.: Οταν είσαι μικρός λες είναι τα αδέλφια μου και πρέπει να τα αγαπάω. Αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να μιλάμε να εκφραζόμαστε, να ενημερώνουμε τον άλλο τι δεν πάει καλά.

Θ.: Τους φίλους τους αποδέχεσαι αμέσως ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με τον χαρακτήρα τους. Την αδελφή σου, όμως, μπορει να τη στήσεις στη γωνία για κάτι, ενώ δεν είναι σωστό. Το καλό με μας είναι ότι μεμονωμένα μάς ενδιαφέρει πολύ η προσωπική μας εξέλιξη. Το να γίνουμε δηλαδή καλύτεροι άνθρωποι, ήρεμοι, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας άρα και τους γύρω μας περισσότερο.



Είναι καλύτερη η σχέση σας από όταν ήσασταν παιδιά;

Θ.: Σαφώς. Υπάρχει συνείδηση πλέον. Σαν παιδιά ήμασταν τριαλάλα τριαλαλό. Ήμασταν πάντα αγαπημένες και κάναμε παρέα. Αλλά η Μαρία ήταν πάντα η μαμά. Μου έλεγε τι θα κάνω ως πιο μεγάλη κατά 4,5 χρόνια κι εγώ ακολουθούσα. Το μόνο της κουσούρι είναι ότι φοράει μικρότερο νούμερο παπούτσι από μένα και δεν μπορώ της πάρω τα παπούτσια (γέλια).

Μ.: Κι εμένα έτσι μου έλεγαν να κάνω, έτσι είχα μάθει... Εχεις μια συμπεριφορά παπαγαλίστικη από τους γονείς σου. Μετά όμως δουλεύεται και επιλέγεις τι σε αφορά και τι όχι από τη συμπεριφορά αυτή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ματσούκα για τη σχέση της αδερφής της με τον Πέτρο Κόκκαλη και η έκκληση στην Καινούργιου (βίντεο)

Μάχη στην Μύκονο με Τανιμανίδη – Μπόμπα! Ο χαμός για μία selfie και τα αποκαλυπτικά ενσταντανέ!

«Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν!» Χαμός με το τζιπ του Ντάνου! Οι διευκρινίσεις και η μεγάλη ένταση στο «Φτιάξε καφέ»! (βίντεο)