Survival: Πού θα διεξαχθεί τελικά το ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον; Οι σκληρές δοκιμασίες και ο... έτοιμος για όλα παρουσιαστής! (βίντεο)

Survival: Πού θα διεξαχθεί τελικά το ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον; Οι σκληρές δοκιμασίες και ο... έτοιμος για όλα παρουσιαστής! (βίντεο)
Στο "Φτιάξε καφέ" αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες για το ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον, Survival Secret. Τα γυρίσματα οριστικοποιήθηκαν ότι θαγίνουν στην Κουρούτα Ηλείας.

Οι παίκτες που θα πάνε θα είναι περισσότεροι από όσους τελικά καταλήξουν. Θα είναι δύο οι ομάδες στο παιχνίδι. Στην Κουρούτα θα πάνε ίσως και 50 άτομα, χωρισμένοι σε ομάδες, αλλά για να μείνουν στις τελικές ομάδες, θα περάσουν από συγκεκριμένες σκληρές διαδικασίες. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και διάσημους να μην φτάνουν στις τελικές ομάδες. Διαβάστε παρακάτω...

Τους παίκτες δεν θα τους περιμένει κάποιο κατάλυμα, θα πρέπει να βρουν μόνοι τους που θα μείνουν και πώς θα ζήσουν. Θα υπάρχουν δοκιμασίες με τρωκτικά, φίδια και κατσαρίδες. Η ομάδα που θα κερδίζει θα αποφασίζει πώς θα τρώνε και πώς θα ζούνε, και αυτή αλλά και οι χαμένοι. Το έπαθλο θα αγγίζει τις 200.000 ευρώ, και θα αυξομειώνεται ανάλογα με την απόδοση των παικτών.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε γιατί δεν τη σκέφτηκαν ως παρουσιάστρια, κάνοντας πλάκα βέβαια. Η Ανθή Βούλγαρη εξήγησε ότι ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια δεν θα είναι διεκπεραιωτικός, αλλά θα συμμετέχει στα αθλήματα, και θα έχει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Πανικός στο «Φτιάξε καφέ»! Άνευ προηγουμένου σχόλια για τα…προσόντα του Γιάννη Σπαλιάρα και τα οπίσθια της Ζωής Τζάνη! (βίντεο)

Master Chef: Σοκαριστική αποχώρηση από το παιχνίδι! Έφυγε το μεγάλο φαβορί! (βίντεο)

Μόνο δάκρυα! Ας ξεφυλλίσουμε μαζί το περιοδικό του Κωνσταντίνου Βασάλου! Στο φινάλε…θα κλάψετε από τα γέλια!