\"Στεναχωρέθηκα που έφυγε από την Ελένη γιατί...\" - Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη αποκαλύπτει... (Βίντεο)

\
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε συνέντευξη στο "Φτιάξε καφέ" και μίλησε για όλους και για όλα, ακόμη και για την Ελένη Μενεγάκη, και την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της.

"Ένα πράγμα που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι δημόσιο, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο Γρηγόρης δεν σημαίνει ότι τελείωσε η καριέρα του, νομίζω ότι η Ελένη πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή. Σωστή ή λάθος, θα το κρίνουν οι τηλεθεατές. Στενοχωρήθηκα που έφυγε, γιατί ένας άνθρωπος έχασε τη δουλειά του. Η Ελένη το κάνει 25 χρόνια, και ξέρει τι θέλει να κάνει και πώς να το κάνει!

Δεν μπορώ να σου πω. Έχω κάνει συζητήσεις με διάφορα κανάλια και σχήματα. Δεν είναι κάτι σίγουρο, γιατί είναι θέμα και δικής μου απόφασης και καναλιού, είναι τιμή μου που συζητιέμαι, γιατι θέλω να μάθω κι εγώ. Με τον Γεωργαντά κάνουμε πολύ ωραία, είμαστε μια ομάδα, οι δυο μας και με τη Φαίη πέρασα πολύ ωραία στο Πόρτο Χέλι, είναι και θετικό το κλίμα, οπότε είναι πολλά τα συν που έχει το κομμάτι της Φαίης!

Έχω κάτι στο μυαλό μου πίσω πίσω, που έχει πολύ εικόνα, και νομίζω ότι κλίνω σε αυτό το κομμάτι, νομίζω κάτι θα γίνεικαι με το ριάλιτι επιβίωσης!" είπε αναφορικά με τα νέα του σχέδια. Στο πάνελ σχολίασαν ότι έχει πρόταση τόσο για το Πρωινό, όσο και για το Nomads. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που έκλεισε για το Survival! Ήταν να πάει Survivor αλλά…(βίντεο)

Κράξιμο στον Κωνσταντίνο Βασάλο για το περιοδικό! Μάχη στο διαδίκτυο για το… καλάμι!

Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή των Καραβάτου – Κατσούλη! Δυνατή επιστροφή!