Η φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχει προκαλέσει πανικό στο Instagram! Δεν φοράει...

Η φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχει προκαλέσει πανικό στο Instagram! Δεν φοράει...

Γιώργος Αγγελόπουλος, ένα όνομα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλο πανικό και ντόρο τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα στον γυναικείο πληθυσμό!


Ο μεγάλος νικητής του Survivor από την μέρα που βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης έχει κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα διάφορα προφίλ των φανς, ενημερώνουν τακτικά με φωτογραφίες, είτε παλιές, είτε καινούργιες.

Η τελευταία φωτογραφία, που ανέβηκε λοιπόν σε έναν από αυτούς τους λογαριασμούς και στην οποία ο Γιώργος εμφανίζεται ημίγυμνος, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή! Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:



H διαχείριση είναι άτακτη και αποφάσισε να ταράξει το ήρεμο μεσημέρι σας #danos #aggelopoulos #teamdanos #teamaggelopoulos #survivorgr #survivor2017


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) στις






Διαβάστε παρακάτω στο Youweekly.gr:

Βασίλισσα την έχει! Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει πρωινό στην αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα! Δείτε τι της μαγείρεψαν μαζί με την αδερφή της, Ελίνα…

Η φωτογραφία και το αινιγματικό μήνυμα της Ράνιας Θρασκιά στα social media μια ημέρα πριν την είδηση του χωρισμού της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο!

Σχέση express! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από δέκα μήνες γάμου! Ο λόγος για τους…