Η Αλέκα Καμηλά ποζάρει με το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι και χωρίς ρετούς! Δείτε το πραγματικό της κορμί!

Η Αλέκα Καμηλά ποζάρει με το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι και χωρίς ρετούς! Δείτε το πραγματικό της κορμί!

Η Αλέκα Καμηλά, η οποία αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την εξόρμησή της στην παραλία.


Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, πόζαρε με ένα εντυπωσιακό μπικίνι, το οποίο αποκάλυπτε για ακόμα μια φορά την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

"Our beach today...
#greeceis #beachfun#blackandwhiteisworththefight #lovethislife"έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στην συγκεκριμένη φωτογραφία, η Αλέκα αν και μανούλα τριών παιδιών φροντίζει το κορμί της να το κρατάει σε άψογη φόρμα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



Our beach today... #greeceis #beachfun #blackandwhiteisworththefight #lovethislife


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alekakamila (@alekakamila) στις






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επέστρεψε Ελλάδα η Καλομοίρα για την βάφτιση της κόρης της! Δείτε την πρώτη φωτογραφία…

«Ήμαρτον! Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τη Μενεγάκη, τη βίλα, το Ματέο, αν μαλώνει με τον Λάτσιο…» Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έκανε αυτή την δήλωση; (Βίντεο)

Η Τατιάνα Στεφανίδου εξακολουθεί να περνά μαγικές στιγμές στις διακοπές της! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το πολυτελές σκάφος της!