Όνομα - κόλαση στο \"Nomads\"! Η συμμετοχή ξανθιάς καλλονής στο παιχνίδι που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

Όνομα - κόλαση στο \
Μετά το Survivor το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 φέρει στην νέα σεζόν ένα νέο δυνατό project εν ονόματι "Nomads" για να μπορέσει να "αντεπιτεθεί" στα νούμερα τηλεθέασης.

Το Nomads δεν βασίζεται στην απλή συμβίωση δύο διαφορετικών σε κοινωνικό χαρακτήρα ομάδων αλλά πάει ένα βήμα παραπέρα. Οι αιτήσεις που καταφθάνουν στο κανάλι είναι χιλιάδες και κατ'επέκταση δεκάδες είναι και τα ραντεβού που πραγματοποιούνται στα γραφεία της παραγωγής του παιχνιδιού και της διεύθυνσης του καναλιού προκειμένου να κλείσουν τα πιο δυνατά ονόματα. Μάλιστα ο ανταγωνισμός είναι τόσο υψηλός ώστε κάποια ονόματα που αξιολογούνται ως "πολύτιμα" να κρατιούνται επτασφράγιστο μυστικό προκειμένου να μην αποκαλυφθούν. διαβάστε παρακάτω...

To Youweekly.gr όμως μετά από ρεπορτάζ, που κάθε φορά κάνει και είναι επιβεβαιωμένο και διασταυρωμένο από χίλιες πλευρές για να παρουσιαστεί σε εσάς, σας αποκάλυψε πρώτο πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητά με το κανάλι για την συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Διονύσης Αλερτάς, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Έλενα Γαλύφα και η Ευαγγελία Τσιορλίδα θα μονοπωλήσουν σίγουρα το ενδιαφέρον με την συμμετοχή τους και οι συζητήσεις τους με το κανάλι είναι πολλές.

Εχθές μάλιστα, το Youweekly.gr, σας αποκάλυψε ο Γιώργος Μανίκας δεν θα συμμετέχει στο Nomads όπως είχε ακουστεί και την θέση του θα πάρει ο Στέλιος Νάκαρης (δείτε εδώ).

Σύμφωνα, τώρα με δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος ακόμη ένα όνομα βόμβα έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή και ως το "Γωγουλίνι", βρίσκεται σε συζητήσεις το κανάλι. Για να δούμε...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πλώθηκαν Άδωνις – Καρακώστα στο πλατό της εκπομπής! Τους «έκοψαν» στον αέρα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

«Κλείδωσε» η έναρξη του Survivor 2! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ζει την απόλυτη ευτυχία! Μετά από πέντε μήνες σχέσης δηλώνουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;