\"Όταν μπήκα στο Survivor έπαθα ψυχολογικό σοκ! Αρκετές φορές έκλαιγα...\" Ποιος πρώην παίκτης έκανε αυτή την δήλωση;

\

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για την εμπειρία του στο Survivor!


Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για σένα στο Survivor; - Διαβάστε παρακάτω...

Όταν τραυματίστηκα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη ιατρική κάλυψη. Παράλληλα, αισθανόμουν απομονωμένος από την ομάδα και περνούσα πολύ χρόνο μόνος μου. Για την ακρίβεια, προτού αλλάξω ομάδα, ένιωθα πάρα πολύ μόνος μέσα στο παιχνίδι. Αρκετές φορές έκλαιγα.

Όταν πήγα, ακόμα δεν είχα συνέλθει από τον χαμό του πατέρα μου. Νόμιζα ότι το παιχνίδι θα με βοηθούσε, αλλά ήμουν ήδη σε ψυχολογικό σοκ. Όταν μπήκα στο Survivor, έπαθα ένα δεύτερο ψυχολογικό σοκ. Προηγουμένως είχα ένα συγκεκριμένο lifestyle. Δεν βρέθηκα από ένα χωριό σε μια παραλία. Είμαι παιδί της πόλης, το βράδυ τρώω sushi, την άλλη μέρα έχω φωτογράφιση. Αυτό είναι το lifestyle μου.

Και βρέθηκα ξαφνικά να είμαι μες στη βρόμα, μες στη λάσπη, με ένα μαγιό όλη μέρα χωρίς σαπούνι, φαγητό, επικοινωνία. Δεν τα περίμενα τόσο δύσκολα. Νόμιζα ότι θα μας ταΐζουν. Ίσως, αν ήξερα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, να μην πήγαινα. Αντί να με βοηθήσει να συνέλθω από τον χαμό του πατέρα μου, έπαθα το ένα σοκ μετά το άλλο. Ουσιαστικά άρχισα να περνάω σχετικά καλά από τότε που άλλαξα ομάδα.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φοίβος Βουτσάς: Το κόνσεπτ της διακόσμησης της βάπτισης και η απαίτηση του μωρού!

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα! Ο λόγος για την…

Για πρώτη φορά! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει την χειρότερη στιγμή που έζησε στο Survivor!