Αποκλειστικά πλάνα! Χαμός στην Μύκονο με τον Μάριο Πρίαμο! Τσούρμο γυναικών στα πόδια του κι εκείνος...

Αποκλειστικά πλάνα! Χαμός στην Μύκονο με τον Μάριο Πρίαμο! Τσούρμο γυναικών στα πόδια του κι εκείνος...

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε για λίγο στην πατρίδα του την Κύπρο και μετά ταξίδεψε στην Αθήνα με σκοπό να περάσει ένα μέρος του καλοκαιριού του στα ελληνικά νησιά.


Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τα μπάνια του και χαλαρές στιγμές. Μάλιστα, αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το πώς περνάει. (Δείτε εδώ)

Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε στον χώρο όπου ο τρελοκύπριος διασκέδαζε παρέα με τους φίλους του και τον απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας το ποτό του! Όπως θα δείτε και μόνοι σας όλες οι γυναίκες τον πλησίαζαν και του μιλούσαν συνεχώς! Εκείνος όντας ευγενικός, προσπαθούσε να κρατήσει τις αποστάσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή όμως που δεν τον άφηνε λεπτό να ησυχάσει ήταν η ξανθιά καλλονή, Ροζίτα Κεντάλα, η οποία είχε υπάρξει ζευγάρι με τον Claydee! Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το Survival Secrets έρχεται! Δείτε εικόνες από τον χώρο των αγωνισμάτων!Σε πυρετό προετοιμασιών το Epsilon! (Photos)

Οι δίδυμες Αϊναντζόγλου αναστατώνουν με τα μαγιό τους! Δείτε φωτογραφίες από τις μαγευτικές τους διακοπές στην Κρήτη!

Το υπονοούμενο της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στην Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση για την εκπομπή της: «Ελένη αν μας ακούς εκεί στα Άχλα…»