Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θυμάστε τον Γιάννη Λουκάκο από το πρώτο Master Chef; Δείτε πως είναι σήμερα! Άλλαξε πάρα πολύ...

Θυμάστε τον Γιάννη Λουκάκο από το πρώτο Master Chef; Δείτε πως είναι σήμερα! Άλλαξε πάρα πολύ...
News 01.08.2017 08:46

Ο Γιάννης Λουκάκος ξεχώρισε και έκανε το πικ στην καριέρα του μετά την συμμετοχή του στο Master Chef το 2010, στον ρόλο του κριτή.

Μάλιστα, τότε ο Γιάννης θεωρούνταν από τους κορυφαίους σεφ και η μετοχές του είχαν ανέβει κατακόρυφα και όχι άδικα. Όσο δε για τον γυναικείο πληθυσμό, είχε ολόκληρο φαν κλάμπ μιας και οι περισσότερες ήταν ερωτευμένες μαζί του. Διαβάστε παρακάτω....

Τι κάνει σήμερα όμως και που είναι ο γοητευτικός σεφ; Η αλήθεια είναι πως έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μας και θα δείτε σήμερα στο Youweekly.gr, έχει αλλάξει πολύ....Έχει αφήσει ένα πιο....ανέμελο look! Μακρυά μαλλιά, γένια πλούσια και πιο χαλαρό στιλ σε σχέση με τα πουκάμισα που είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε συνέχεια...Σίγουρα μετά από 6 χρόνια είναι πολύ διαφορετικός αλλά εξίσου γοητευτικός!Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαλού Κυριακοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Την τσακώσαμε στην Μύκονο να απολαμβάνει τα μπάνια της!

Το δημόσιο καρφί του Γιώργου Μανίκα για τον χωρισμό Φαρμάκη – Αλεξάνδρου! Δεν φαντάζεστε τι έγραψε αλλά και τι…αποκάλυψε!

Έκπληξη! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Share