Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! "Κλείδωσε" ο παρουσιαστής του Survival! Θα είναι ο...

Αποκλειστικό!
News 01.08.2017 09:21

Από την Δήμητρα Παυλάτου

Το Έψιλον θέλει να μπει δυνατά τη νέα σεζόν στη μάχη της τηλεθέασης, γι΄αυτό και βγάζει στον "αέρα" το δικό του ριάλιτι επιβίωσης... Το Survival...Διαβάστε παρακάτω...

Το Survival έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αφού έχει μια σημαντική διαφορά από τα άλλα ριάλιτι, του Ant1 ή του ΣΚΑΙ, ότι θα γυριστεί δηλαδή στην Κουρούτα...

Στο ριάλιτι αυτό θα συμμετέχουν και επώνυμοι, οι οποίοι φυσικά θα πληρώνονται κάθε μήνα όπως σας έχουμε γράψει στο Youweekly.gr (Δείτε εδώ). Τα πρώτα ονόματα που έδωσαν τα χέρια με το Έψιλον, όπως πάλι σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από το Dimis Blog, είναι ο Στέλιος Νιάκαρης και η Φελίσια Λαπάτη! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

Και σήμερα τι σας έχουμε στο youweekly.gr, γιατί γνωρίζετε πως εδώ είναι η πηγή του ρεπορτάζ... Εδώ διαβάζετε πρώτα όλες τις πληροφορίες πριν τις γράψει οποιοσδήποτε άλλος! Και σήμερα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής του Survival "έκλεισε" και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον!

Αυτός που θα ταξιδέψει στην Κουρούτα και θα παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον, είναι ο...Κώστας Σόμμερ! Ο ηθοποιός έδωσε τα χέρια με το κανάλι και οι διαδικασίες προχωράνε! Όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το team του Survival...Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαλού Κυριακοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα! Την τσακώσαμε στην Μύκονο να απολαμβάνει τα μπάνια της!

Το δημόσιο καρφί του Γιώργου Μανίκα για τον χωρισμό Φαρμάκη – Αλεξάνδρου! Δεν φαντάζεστε τι έγραψε αλλά και τι…αποκάλυψε!

Έκπληξη! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Share