Απίστευτο! Θαυμάστρια όρμησε στην σκηνή και φίλησε τον Ρουβά στο στόμα! Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε ο τραγουδιστής!

Απίστευτο! Θαυμάστρια όρμησε στην σκηνή και φίλησε τον Ρουβά στο στόμα! Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε ο τραγουδιστής!
Είναι γνωστό πως ο Σάκης Ρουβάς έχει φανατικές θαυμάστριες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, οι οποίες σε κάθε ευκαιρία εκδηλώνουν την αγάπη τους.

Ετσι λοιπόν στην Κύπρο μία από τις θαυμάστριες του τραγουδιστή κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού ανέβηκε στη σκηνή τον αγκάλιασε και τον φίλησε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης Ρουβάς ανέτρεψε για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της διασκέδασης στην Κύπρο. Το Σάββατο 29 Ιουλίου σε ένα special live project για τον εορτασμό των 100 ΜΑΣΤΙΧΟΜΑΤΩΝ, ο κορυφαίος star, παρουσίασε ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα, απογειώνοντας το κοινό στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου με το #MASTIXOMA100, το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού στην Κύπρο!



Ο Σάκης Ρουβάς λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στα SUPER MUSIC AWARDS 2017 όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων με το performance του on stage αλλά και τις 3 βραβεύσεις, Βραβείο «Καλύτερος Ποπ/Ροκ Τραγουδιστής», Βραβείο «All Time Fan Favourite» και Τιμητικό Βραβείο «Συνολικής Προσφοράς», επέστρεψε στην Κύπρο γνωρίζοντας την αποθέωση για μία ακόμα φορά! Το κοινό διασκέδασε τραγουδώντας και χορεύοντας σε ένα ανεπανάληπτο event γεμάτο ρυθμό, ένταση, πάθος, εκπλήξεις και την εκρηκτική σκηνική παρουσία του κορυφαίου star!



Το ΜΑΣΤΙΧΟΜΑ ΣΑΜΜΕΡ γιόρτασε 100 MASTIXOMATA με το ΔΕ ΜΠΕΣΤ ΜΑΣΤΙΧΟΜΑ ΕΒΕΡ με τον #TheOneAndOnly #SUPERSTAR Σάκη Ρουβά!

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Οι δίδυμες Αϊνατζογλου συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο! Οι βόλτες τους στα σοκάκια και η αντίδραση τους όταν είδαν την κάμερα.

«Ο Αγγελόπουλος μόλις τελείωσε η καριέρα του πούλησε το βενζινάδικο» – Η αποκάλυψη για τον Ντάνο που λίγοι γνώριζαν!

Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στο νέο νικητή του Master Chef, Λάμπρο Βακιάκο! Δείτε τι του έγραψε…