Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Σκάνδαλο! Η κοροϊδία του "Deal" και οι καταγγελίες των παικτών! Η απάτη και τα χρήματα που δεν δίνουν... Ιδού οι αποδείξεις!

Σκάνδαλο! Η κοροϊδία του \
News 01.08.2017 16:42
Από την Δήμητρα Παυλάτου.

Ποιος θα περίμενε από ένα τηλεοπτικό project που σημειώνει τόσο υψηλά νούμερα και είχε τρομερή απήχηση στον κόσμο, ότι θα αποδεικνυόταν πως ήταν… μπλόφα; Έτσι τουλάχιστον καταγγέλλουν οι ίδιοι οι παίκτες που συμμετείχαν την προηγούμενη χρονιά, στέλνοντας μηνύματα στο Youweekly.gr, ώστε να μάθει ο κόσμος αυτό που αντιμετώπισαν και οι ίδιοι..Διαβάστε παρακάτω..

Γνωρίζετε πολύ καλά πως στο Youweekly.gr δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις ειδικά όταν οι καταστάσεις, τα φαινόμενα και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές μιλούν ανοιχτά για κάποια περιστατικά… Ο λόγος; Για το περίφημο τηλεπαιχνίδι του Alpha, ένα πολύ δυνατό project του καναλιού το οποίο μοίραζε λεφτά στους παίκτες..

Μοίραζε… τουλάχιστον έτσι θεώρησαν οι ίδιοι μιας και οι άνθρωποι της παραγωγής του παιχνιδιού είναι εξαφανισμένοι και δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ σε κανέναν από τους παίκτες! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο Youweekly.gr και σας αποκαλύπτω σήμερα ... Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.
Share