Η Άσπα Τσίνα σπάει την σιωπή της και ξεσπά για το Nomads: «Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και…» - Τι συνέβη;

Η Άσπα Τσίνα σπάει την σιωπή της και ξεσπά για το Nomads: «Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και…» - Τι συνέβη;

Με πυρετώδεις προετοιμασίες ετοιμάζει ο Ant1 το νέο ριάλιτι επιβίωσης που ακούει στο όνομα "Nomads".


Δημοσίευμα κυκλοφόρησε της προηγούμενες ημέρες που ήθελε την Άσπα Τσίνα να είπε κι εκείνη «ναι’ στο Nomads. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Youweekly.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μάλιστα η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story δεν έχει συζητήσει καν με τους υπεύθυνους ούτε της έχει γίνει κάποια πρόταση! Διαβάστε παρακάτω...



Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story 1, σπάει τη σιωπή της και απαντάει για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σχετικά με τα ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ δημοσιεύματα που κυκλοφορήσαν σε διαφορά sites και αναφέρονται σε δήθεν επαφές μου με την παραγωγή του ριαλιτι Nomads του Αντ1 ξεκαθαρίζω:

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού ή οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο.

Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και όσοι τα παράγουν και τα αναπαράγουν γνωρίζουν πολύ καλά το ΨΕΥΔΟΣ τους. Κάποια δε από αυτά τα δημοσιεύματα είναι και εξυβριστικά στο βαθμό που με παρουσιάζουν συμπεριφορά όπως με παρουσιάζουν…

Περιττό να πω ότι οι συντάκτες τους έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας καθώς προφανώς δεν διαθέτουν την παραμικρή γνώση αυτής!

Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και ελπίζω να βγουν και να ανακαλέσουν το συντομότερο.» Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Baby on board! Αγαπημένη ηθοποιός είναι έγκυος και μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Θυμάστε την Ίνα Λαζοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα το απόλυτο sεx symbol της δεκαετίας του ‘90

Αυγουστιάτικο οικογενειακό τραπέζι για τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές του στην…