Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που \"εξαφανίστηκε\" από το Instagram! Τι συνέβη;

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που \

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της στα Άχλα της Άνδρου, αλλά επισκέπτεται αρκετά συχνά την Αθήνα καθώς έχει πολλά πράγματα να οργανώσει σχετικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.


Η παρουσιάστρια κάνει συχνές συναντήσεις με τους συνεργάτες της καθώς είναι αποφασισμένη να μην κάνει τα ίδια "λάθη" με την προηγούμενη σεζόν. Γι΄αυτό τον λόγο μάλιστα έκανε και ριζικές αλλαγές!

Ως γνωστόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα απουσιάζει από το πλευρό της μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, αφού η συνεργασία τους έληξε, το μέλλον της Κατερίνας Ζαρίφη είναι αβέβαιο, ενώ η εκπομπή της από τρίωρη, γίνεται δίωρη. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη στο πλαίσιο των προετοιμασιών φαίνεται πως έκανε και την καθιερωμένη φωτογράφιση! Ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο προσωπικός hair stylist της παρουσιάστριας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί! Ωστόσο, με το που πήρε έκταση στο διαδίκτυο την κατέβασε από το προφίλ του. Δείτε την "εξαφανισμένη" φωτογραφία παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Άσπα Τσίνα σπάει την σιωπή της και ξεσπά για το Nomads: «Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και…» – Τι συνέβη;

Baby on board! Αγαπημένη ηθοποιός είναι έγκυος και μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Θυμάστε την Ίνα Λαζοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα το απόλυτο sεx symbol της δεκαετίας του ‘90