Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή “Santo Stelio”

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή “Santo Stelio”
News 03.08.2017 11:13

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο του deal της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ.


Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, πριν λάβει μέρος στο reality επιβίωσης και πιστεύει ότι συστήνεται και πάλι στο κοινό.

«Συστήνομαι ξανά στο κοινό γιατί πρώτη φορά θα αναλάβω την παρουσίαση μιας εκπομπής. Φέρω εξολοκλήρου την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή την ευκαιρία μού την έδωσε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, η Άλκηστης Μαραγκουδάκη, προτού καν λάβω μέρος στο παιχνίδι. Δεν σχετίζεται τόσο με το Survivor αφού είχαμε συμφωνήσει για την εκπομπή πριν από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι. Αυτό έχει ειπωθεί επίσημα από το κανάλι. Προσωπικά με τιμά η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του τηλεοπτικού σταθμού και νομίζω ότι το Santo Stelio θα βρει άμεση ανταπόκριση στον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Όσον αφορά στους λόγους, που είπε το «ναι» στο Survivor, εφόσον είχε συμφωνήσει για δική του εκπομπή με το κανάλι; «Το Survivor ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ακριβή και καλοστημένη παραγωγή που δικαίων κέρδισε τον κόσμο. Στο ξεκίνημα κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε αυτή την απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Ήταν το στοίχημα που κέρδισε ο ΣΚΑΪ. Γιατί έλαβα μέρος; Κυρίως για τη χρηματική αμοιβή που λαμβάναμε εβδομαδιαίων για τη συμμετοχή μας ως παίκτες».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ράνια Θρασκιά – Ανδρέας Φωτόπουλος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν!

Αννίτα Πάνια-Νίκος Καρβέλας: Επεισοδιακή επανασύνδεση λίγο πριν το διαζύγιο! Τι συνέβη;

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για επανασύνδεση Ηλιάκη-Γαλίτη! Τους τσάκωσαν μαζί σε μπαρ της Αμοργού…
Share