Αλλαγή δεδομένων για Ηλιάκη - Γαλίτη! Η συνάντηση στην Κίμωλο και η διάψευση...

Αλλαγή δεδομένων για Ηλιάκη - Γαλίτη! Η συνάντηση στην Κίμωλο και η διάψευση...
Μία τυχαία συνάντηση στην πανέμορφη Κίμωλο για την Μαρία Ηλιάκη και τον Νεκτάριο Γαλίτη, ήταν αρκετή για να τροφοδοτήσει τις φήμες επανασύνδεσης!

Κάτι όμως που τελικά δεν ισχύει, όπως αναφέρει η Real, η οποία επικοινώνησε με άνθρωπο του πρώην ζευγαριού και την διέψευσε κατηγορηματικά. Θέλετε να μάθετε τι είπε; Διαβάστε παρακάτω...

Ότι η Μαρία και ο Νεκτάριος έχουν άψογες σχέσεις, συναντήθηκαν τυχαία στο νησί και φυσικά μίλησαν όμως δεν είναι μαζί! Η Μαρία θέλει να μείνει μόνη της και περνάει πολύ καλά έτσι!



Και οι δύο τραβούν χωριστούς δρόμους! Η Μαρία πήγε κυρίως για δουλειά στο νησί, ενώ ο Νεκτάριος απολάμβανε τις διακοπές του εκεί, αφού του αρέσει πολύ αυτός ο προορισμός! Απλώς συναντήθηκαν τυχαία και μίλησαν, δεν υπήρχε λόγος να αποφύγουν αυτή την συνάντηση. Από την στιγμή που και οι δύο ξέρουν ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, δεν έχουν να περιμένουν κάτι ο ένας από τον άλλον, επομένως οι φιλική τους σχέση πλέον είναι ξεκάθαρη!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Απίστευτο! Η Μαρία Κορινθίου ξεφτίλισε δημοσίως θαυμαστή της που την πρόσβαλε για τα κιλά της!

Ξανά ερωτευμένος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το «Ταμάμ»! Τα καυτά ενσταντανέ στην πισίνα με τη νέα του αγαπημένη…

Η μαγευτική θέα που απολαμβάνει ο Θοδωρής Μισόκαλος από το πατρικό του σπίτι στην Εύβοια! Η φωτογραφία του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη!