Ερωτευμένος ο Γιώργος Μαυρίδης! Αυτή είναι η αγαπημένη του.... Τα τετ-α-τετ στην Χαλκιδική με την πρώην του Σπαλιάρα!

Ερωτευμένος ο Γιώργος Μαυρίδης! Αυτή είναι η αγαπημένη του.... Τα τετ-α-τετ στην Χαλκιδική με την πρώην του Σπαλιάρα!
Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Πόσο μάλλον όταν εκεί βρίσκεται με καλή παρέα και απολαμβάνει τις διακοπές του!

Σίγουρα πάντως το φετινό καλοκαίρι για τον Γιώργο Μαυρίδη, κυλάει πολύ όμορφα, αφού αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο πρώτο "πόδι" της όμορφης χερσονήσου του Βορρά και απολαμβάνει τις καταγάλανες θάλασσες, την ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή της περιοχής ... Διαβάστε παρακάτω...

Ο φωτογραφικός φακός της Real "συνέλαβε" πριν από μερικές ημέρες τον παρουσιαστή με την πανέμορφη τραγουδίστρια Μαρία Κίου να διασκεδάζουν στο κλαμπ που διατηρεί ο Αντώνης Κανάκης!



Οι δυο τους συναντήθηκαν εκεί και άνθρωποι που τους είδαν μετέφεραν στην εφημερίδα, πως η επαφή τους ήταν...πολύ στενή! Από ότι φαίνεται ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται!



Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αργά το πρωί έφυγαν μαζί από το κλαμπ και άνθρωποι από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να τρέχει κάτι μεταξύ τους όμως ο καιρός θα δείξει! Κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να παραδεχθεί κάτι..

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια στο παρελθόν είχε σχέση και με τον Γιάννη Σπαλιάρα όμως το ειδύλλιο δεν κράτησε πολυ!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η μαγευτική θέα που απολαμβάνει ο Θοδωρής Μισόκαλος από το πατρικό του σπίτι στην Εύβοια! Η φωτογραφία του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη!

Αξιολάτρευτο! Το βίντεο της Ευγενίας Μανωλίδου με τον μικρό της γιο που θα σας κάνει να λιώσετε! Μία γλυκιά μανούλα! (Βίντεο)|

Αλλαγή δεδομένων για Ηλιάκη – Γαλίτη! Η συνάντηση στην Κίμωλο και η διάψευση…