\"Ναι, συμμετείχα στο Survivor και για να...\" Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου και το \"καρφί\" στους πρώην συμπαίκτες του για τις αρπαχτές

\
Μετά την νίκη του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θέλησε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μη κάνοντας δηλώσεις και εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης. Τώρα θέλησε να σπάσει την σιωπή του και παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα την πρώτη του συνέντευξη καρφώνοντας τους συμπαίκτες του στο Survivor για τα όσα κάνουν μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι.

Όσο οι πρώην συμπαίκτες του εμφανίζονται, με το αζημίωτο, σε camps και κάθε λογής εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ο νικητής του ριάλιτι παραμένει στη Σκιάθο με την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους, ενώ έχει επισκεφθεί λίγες φορές την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. διαβάστε παρακάτω...



«Εγώ έχω το δικό μου σκεπτικό, τη δική μου κρίση για τα πράγματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κρίνω τι κάνουν οι πρώην συμπαίκτες μου. Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο Survivor μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένεια μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά», λέει, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στη Γεωργία Παπαδημητρίου.

Και συνεχίζει: «αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι, συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το Survivor δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα, κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές, που σίγουρα μπορούν να σου αποφέρουν σεβαστά ποσά. Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είσαι ηλίθια; Τι φωνάζεις μες στον κόσμο ρε;» Απίστευτο περιστατικό για Κορινθίου – Αϊβάζη στη μέση του δρόμου

Η απρόσμενη κίνηση της Ελένης Χατζίδου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη!

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Όλες οι λεπτομέρειες για την βάπτιση του μικρού Απόλλωνα!