Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για το σeξ στο Survivor και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: \"Μετά τους δύο μήνες είχα...\"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά πρώτη φορά για το σeξ στο Survivor και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: \

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγους μήνες μετά την νίκη του στο Survivor επέλεξε να κάνει την πιο καυτή του φωτογράφιση (δείτε εδώ) για το περιοδικό Down Town και φυσικά να παραχωρήσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!


Ο Ντάνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει απασχολήσει τους πάντες μέχρι σήμερα, και αυτό δεν είναι άλλο από το αν έχει γίνει σεξ μέσα στο παιχνίδι αλλά και την σχέση που είχε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Είδες ερωτικά κάποια συμπαίκτριά σου μέσα στο παιχνίδι; - Διαβάστε παρακάτω...

Δεν πήγα στο Survivor για να βρω κοπέλα και δεν έκανε ερωτικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι ειδικά τους πρώτους δύο μήνες δεν είχαμε καθόλου σεξουαλικές ορμές λόγω της έλλειψης τροφής!

Μετά τους δύο μήνες τι συνέβη;

Μετά τους δύο μήνες έχεις σεξουαλικές ανάγκες, αλλά εκεί πας στην άλλη "σκάλα", που έχει να κάνει με το αν σε ενδιαφέρει ή όχι! Εμένα δεν με ενδιέφερε για πολλούς λόγους. Και τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά μπορώ να πω σίγουρα ότι δεν έκανα σεξ μέσα στο Survivor! Ακόμη και την Ευρυδίκη, που μείναμε οι δυο μας στο τέλος, δεν την κοίταξα πονηρά

Γιατί σου "χρέωσαν" τότε σχέση μαζί της;

Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό και δεν ξέρω επίσης γιατί το συνεχίζουν. Λόγω της συγκατοίκησης μάς χρέωσαν το "love story". Απ'ότι ξέρω, η κοπέλα έχει σοβαρή σχέση. Μου το είχε πει η ίδια.

Αν γνώριζες το φίλο της, τι θα του έλεγες;

Χαρά στην υπομονή σου άνθρωπέ μου. Αστειεύομαι φυσικά. Μου είναι πολύ συμπαθής η Βαλαβάνη και θα έλεγα ότι ζήσαμε μοναδικές στιγμές μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για τις προτάσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από διαφημιστικές και τα υπέρογκα ποσά! Η αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος…

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την επίσκεψή του σε ψυχολόγο μετά τη νίκη του στο Survivor! Όλα όσα δήλωσε…

«Θα έφευγα από την Σκιάθο μόνο για τον…» Αποκάλυψη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Δε φαντάζεστε τι είπε…