«Έπιασα τον Λυκουρέζο να με απατά με…»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζωής Λάσκαρη

«Έπιασα τον Λυκουρέζο να με απατά με…»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζωής Λάσκαρη

Οι δηλώσεις της μένουν στην ιστορία. Σεισμό είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έπεσε θύμα απιστίας από τον σύζυγό της Αλέξανδρου Λυκουρέζου.


«Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, κάτι που εξακολουθεί να κάνει το γύρο του διαδικτύου μέχρι σήμερα.

Γιατί δεν τον «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα; - Διαβάστε παρακάτω...

«Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγοι, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει».

Πώς δέχτηκε την απιστία;

«Δεν το δέχτηκα, υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολύ καλά που έχει».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Zωή Λάσκαρη: H φωτογραφία που είχε ανεβάσει η κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στο Instagram

«Τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν…»! Τα δραματικά παιδικά χρόνια της Ζωής Λάσκαρη, οι άντρες της ζωής της και οι προσωπικές της τραγωδίες

Ζωή Λάσκαρη: Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού!