\"Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν...\": Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά πρώτη φορά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της!

\

Την προσωπική της ευτυχία συμπληρώνει και η επαγγελματική της πορεία....


Σε μια εποχή που η μυθοπλασία μοιάζει να νοσεί, η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ, το «Έλα στη Θέση Μου» στον Alpha, που πήρε το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευγνώμων που πρωταγωνιστώ σε αυτή τη σειρά. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν και εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα, ένα πολύ δυνατό καστ και καταφέραμε να γίνουμε μια μεγάλη και ωραία παρέα. Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν τέλος Αυγούστου και είμαι πολύ περίεργη για το πώς θα εξελιχτεί ο ρόλος μου» αναφέρει. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αθηνά μετά την περιπέτεια της υγείας της με τις κρίσεις πανικού, πριν από πέντε χρόνια περίπου, και την ψυχολογική υποστήριξη για να την ξεπεράσει, δεν έχει ξανακάνει θέατρο, γεγονός που δεν φαίνεται να την επηρεάζει.

«Τη στιγμή που έφτασα στα όριά μου και έπαθα υπερκόπωση, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου». Από τότε απέχει συνειδητά από το θέατρο, προσπαθώντας να έχει λίγο χρόνο και για τον εαυτό της.

«Η θεωρία που λέει ότι όποιος δεν κάνει θέατρο δεν είναι καταξιωμένος ηθοποιός μου φαίνεται πια αστεία. Όταν αποφάσισα πως δεν μπορώ να κάνω θέατρο γιατί καταπιέζομαι και δεν αντέχω πλέον να δουλεύω 17-18 ώρες την ημέρα, είχα μεγάλη ανησυχία για το πώς θα φανεί στο χώρο μας, αλλά και πώς θα το εισπράξει ο κόσμος. Πλέον το έχω ξεπεράσει και δεν με απασχολεί. Υπάρχουν αντίστοιχα και οι ηθοποιοί που δεν επιλέγουν την τηλεόραση, γιατί πιστεύουν ότι μια τηλεοπτική σειρά δεν μπορεί να αποτελέσει καταξίωση καλλιτεχνικά. Επίτρεψέ μου, βέβαια, να σου πω ότι συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η τηλεόραση δεν τους επιλέγει και όχι το αντίθετο», λέει.

Άρα, τέλος το θέατρο για εσένα; «Δεν λέω ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου επιλέγω την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μου ταιριάζει περισσότερο, με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό και συνδυάζει για εμένα περισσότερα πράγματα».

Τα τελευταία χρόνια, η Αθηνά έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση, τα κοσμήματα Allοver by Athina Oikonomakou. «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλο τον κόσμο που με στηρίζει και αγαπάει τη δουλειά μας. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Από τη νέα σεζόν ετοιμάζουμε εκπλήξεις ενώ σε κάθε νέα κολεξιόν προσπαθούμε να εξελισσόμαστε» λέει .

Εκτός από το e-shop allover.gr, τα κοσμήματα της Αθηνά διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Λευκάδα, Κρήτη και Κύπρο ενώ αναμένονται και νέες συνεργασίες.



Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Νέες καταγγελίες για τον γιο του Κώστα Πρέκα: «Κυκλοφορούσε ημίγυμνος και χτύπησε τη μητέρα μου αφού την…»

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου στο instagram! To δημόσιο μήνυμα που προκαλεί ερωτηματικά… (Photo)

To μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη! Η αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της: «Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σωπάσω!»