Τραγικές φιγούρες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Αποκλειστικά στιγμιότυπα...

Τραγικές φιγούρες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Αποκλειστικά στιγμιότυπα...

Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά, θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού του Ελληνικού κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών .


Η ταφή της θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και αυτή την ώρα φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται στο κοιμητήριο προκειμένου να της πουν το τελευταίο αντίο!.


Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρίσκεται αυτή τη στιγμή έξω από την εκκλησία και απαθανατίζει στιγμές λίγο πριν την εξόδιος ακολουθία! διαβάστε παρακάτω…

Τραγικές φιγούρες της σημερινής ημέρας είναι ο άντρας της ηθοποιού, Αλέξανδρος Λυκουρέζος καθώς και η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην εκκλησία προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Ζωή! Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ με πρώην παίκτρια του Survivor λίγο πριν την έναρξη του Survival που προκαλεί ερωτηματικά! Δεν φαντάζεστε με ποια είναι!

Η πρώτη ανάρτηση του Σάββα Γκέντσογλου μετά τις φήμες επανασύνδεσης με την Αγγελική Ηλιάδη (Photo)

Γνωστός ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου και το πανάκριβο μονόπετρο. Ο λόγος για τον… (Photos)