Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κηδεία Ζωής Λάσκαρη: "Εξαφανίσου είπα!" Σκηνικό άνευ προηγουμένου έξω από την εκκλησία

Κηδεία Ζωής Λάσκαρη:
News 23.08.2017 09:43

Πανικός προκλήθηκε μπροστά σε συγγενείς και φίλους που πενθούσαν.

Η τροχονόμος κατάφερε να προκαλέσει θέμα καθώςσυντόνιζε τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αποβιβάσεις των VIPs που κατέφθαναν στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη. διαβάστε παρακάτω...

Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της.

«Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ!», φώναζε. «Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες» είπε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Με τα ίδιας ένταση νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. «Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

Ωστόσο, ο άψογος συντονισμός και η αποφυγή μποριλιαρίσματος από τις μαύρες λιμουζίνες και τα τζιπ που κατέφθαναν το ένα πίσω από το άλλο στον Άγιο Διονύσιο υπήρξε δικό της κατόρθωμα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κηδεία Ζωής Λάσκαρη: Η ανατριχιαστική κίνηση της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου λίγο πριν φτάσει η νεκρώσιμη πομπή στο νεκροταφείο

«Θα μπορούσα να τον έχω κολλητό μου φίλο!» Οι αναπάντεχες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τον Άρη Σοϊλέδη και η αποκάλυψη της αιτίας χωρισμού!

Είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε η πρώτη διαφήμιση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το θέαμα είναι… απερίγραπτο! Δείτε την πρώτοι (Βίντεο)

Share