Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Κρατέρος Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Ανέβαλαν ξανά την βάπτιση του γιου τους! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό! Κρατέρος Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Ανέβαλαν ξανά την βάπτιση του γιου τους! Τι συνέβη;
News 24.08.2017 13:36
Follow us on Google News

Η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έκρυβε πολλές αναταραχές και απρόσμενες αλλαγές και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το δίδυμο Καραβάτου - Κατσούλη και τον τρόπο που "λύθηκε" η συνεργασία τους με το Epsilon.

Τότε, λοιπόν, το κανάλι θέλησε να σπάσει το συμβόλαιο με το ζευγάρι ανακοινώνοντας το ξαφνικά, και χωρίς να τους δώσει την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το κοινό τους. διαβάστε παρακάτω...Σήμερα, μήνες μετά το περιστατικό αυτό και λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν το ζευγάρι προετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει του ολοκαίνουργιου πρωινού magazino που θα παρουσιάζουν από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο Star ανέλαβαν κάποια από τα οικογενειακά τους σχέδια, μεταξύ των οποίων και τη βάπτιση του γιου τους, που θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη άνοιξη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες αναζητά μαζί με στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν κυρίως μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα ψυχαγωγικό project εμπλουτισμένο με κάποιες νότες ενημέρωσης κατά περίσταση, που έχει ως στόχο να κρατήσει υπέροχη παρέα στους τηλεθεατές της ζώνης 10.00-13.00!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φρεσκοχωρισμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβασε την πιο τολμηρή της φωτογραφία στο Instagram!

Η κίνηση ανθρωπιάς του Γιώργου Μαζωνάκη που συγκινεί! Το βίντεο στο Instagram και το τρυφερό μήνυμα!

«Δεν έδειξαν που χτύπησαν σοβαρά!» Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει στεγνά για πρώτη φορά την παραγωγή του Survivor

 

Share