Τίτλοι τέλους για Ελένη Φουρέϊρα και Αλμπέρτο Μποτία; Τα νυχτοπερπατήματα του ποδοσφαιριστή και οι άγριοι καυγάδες με την τραγουδίστρια

Τίτλοι τέλους για Ελένη Φουρέϊρα και Αλμπέρτο Μποτία; Τα νυχτοπερπατήματα του ποδοσφαιριστή και οι άγριοι καυγάδες με την τραγουδίστρια
Μια μεταγραφή που φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ δείχνει να φέρνει το τέλος στην σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία.

Και μπορεί οι δυο τους να φωτογραφήθηκαν ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι στις κοινές τους διακοπές, που ήταν οι πρώτες όμως ξέρουν καλά ότι η πιθανή αναχώρηση του Μποτία για το εξωτερικό θα είναι ίσως και το τέλος της σχέσης τους, κάτι που πάγωσε τα χαμόγελα λίγο μετά την επιστροφή τους. διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα έχει εξομολογηθεί σε πολύ κοντινούς της ανθρώπους, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διαχειριστεί το θέμα του αποχωρισμού αυτού καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα της σχέσης τους ο ποδοσφαιριστής σύντροφός της δεν έχει επιδείξει και τον πιο σταθερό χαρακτήρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικου ΛΟΙΠΟΝ.

Ναι μεν οι δυο τους είναι μαζί και ερωτευμένοι, όμως η τραγουδίστρια είναι ενήμερη για διάφορα νυχτοπερπατήματα του Μποτία, για τα οποία μάλιστα έχουν καυγαδίσει άγρια κατ'επανάληψη.

Φαίνεται πως οι καυγάδες αυτοί συνέτισαν προσωρινά τον ποδοσφαιριστή αλλά η σύντροφός του δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα αν ανάμεσά τους μπει η απόσταση.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Στέλιος Ρόκκος μας συστήνει την 17χρονη κόρη του και δεν φαντάζεστε πόσο κούκλα είναι!

«Την χαστούκισε και μετά…» Η ανατριχιαστική ιστορία από το παρελθόν της Ζωής Λάσκαρη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα! Το καυτό κολλητό ροζ φόρεμα και η σeξι πόζα της Ζωής Τζάνη που έβαλε φωτιά στο Instagram!