Η δημόσια έκκληση του Γιάννη Σερβετά στα Social Media και η συγκινητική φωτογραφία! Τι συνέβη;

Η δημόσια έκκληση του Γιάννη Σερβετά στα Social Media και η συγκινητική φωτογραφία! Τι συνέβη;
Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Γιάννη Σερβετά.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Σερβετάς μέσω του προσωπικού του Facebook κάνει δημόσια έκκληση και ζητά την συμπαράσταση όλων απέναντι στον μικρό Παναγιώτη Μπούφα από το Σχοινοχώρι του Άργους. Ο Παναγιώτης είναι μόλις 4 ετών και του διαγνώστηκε μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Διαβάστε παρακάτω.

Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα: "Έχει γίνει ήδη μεγάλη κοινητοποίηση αλλά όσο πιό πολλοί τόσο καλύτερα για τον 4χρονο Παναγιώτη Μπούφα από το Σχοινοχώρι του Άργους. Ο Παναγής διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η ζωή του κινδυνεύει άμεσα. Στις τυχόν απορίες σας θα απαντούν οι γονείς του παιδιού οι οποίοι έγραψαν και το παρακάτω κατατοπιστικό κείμενο.
«Γεια σας, με λένε Παναγιώτη και είμαι 4 ετών. Το Μάιο του 2017 διαγνώστηκα με όγκο εγκεφάλου στην περιοχή του στελέχους κυρίως στη γέφυρα. Υποβλήθηκα σε ακτινοθεραπεία, αλλά το αποτέλεσμα είναι προσωρινό. Στην Ελλάδα δεν γίνεται κάποια άλλη θεραπεία. Γι' αυτό πρέπει να πάω άμεσα για θεραπεία στο Λονδίνο, στη Harley Street Clinic.

Ο καρκίνος μου είναι πολύ επιθετικός, γι' αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ κάντε μια δωρεά. Εχει ανοιχτεί ερανικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό λογαριασμού: 5500-087850-600 και IBAN: GR 57 0172 5000 0055 0008 7850 600. Δικαιούχος Ελένη Καπετάνου

Swift/Bic code: PIRBGRAA (για καταθέσεις από το εξωτερικό). Ευχαριστούμε, οι γονείς Μπούφας Γιώργος και Καπετάνου Ελένη".



Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Διακοπές για τον Γιώργο Τσούλη και την κούκλα σύντροφο του! Φωτογραφικό υλικό από το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που διαμένουν!

Η νέα μονομαχία του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου! Τι ετοιμάζουν οι δυο τους;

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Μύκονο!