Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έχει χωρίσει εδώ και μήνες και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Ο λόγος για τους...

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έχει χωρίσει εδώ και μήνες και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Ο λόγος για τους...
Ο χωρισμός που κανείς μας δεν κατάλαβε.

Ο λόγος για το γνωστό ζευγάρι Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Κωνσταντίνα Κλαψινού οι οποίοι έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες παρ'όλα αυτά κανείς μας δεν το κατάλαβε. Οι δυο τους πρόσφατα είχαν εμφανιστεί μαζί σε εκδήλωση της Νάντιας Μπουλέ με τα social media να κάνουν τότε λόγο για επανασύνδεση. Διαβάστε παρακάτω.

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και το ένθετο “Secret” της εφημερίδας Παραπολιτικά και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Η ίδια είπε συγκεκριμένα: "Με τον Λάμπρο έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Η παρουσία μας στην εκδήλωση της Νάντιας έγινε καθώς είναι κοινή μας φίλη και θέλαμε να τη στηρίξουμε. Πήγαμε ως φίλοι. Δεν είμαι άτομο που κάνω ανακοινώσεις για τα προσωπικά μου. Εάν ερωτηθώ, αλλάζει. Αφού αυτό δεν συνέβη, δεν είχα λόγο να πω κάτι για τα προσωπικά μου. Άλλωστε, αυτόν τον καιρό, είχα τόσο τρέξιμο ώστε να δω ανθρώπους και να κλείσω δουλειές, που ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος".



Διαβάστε επίσης στο YouWeely.gr:

«Θεά» της πασαρέλας βουτηγμένη σε κοκαΐνη! Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της στα νότια προάστια

Δεν φαντάζεστε τι έκανε εχθές το μεσημέρι η Τζένη Μπαλατσινού με την κόρη της στην Αμερική! Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε στο instagram (Photo)

Τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη για πρωταγωνίστρια του «Ταμάμ»! Ποια η κατάσταση της υγείας της;