Βάνα Μπάρμπα - Τάρεκ Καϊτούνι: Η υπερπολυτελέστατη ρομαντική κρουαζιέρα και το πανάκριβο μονόπετρο που... βγάζει μάτι! (Photos)

Βάνα Μπάρμπα - Τάρεκ Καϊτούνι: Η υπερπολυτελέστατη ρομαντική κρουαζιέρα και το πανάκριβο μονόπετρο που... βγάζει μάτι! (Photos)
Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λέει ένα σοφό ρητό.

Η Βάνα Μπάρμπα ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα ζούσε ένα ρομαντικό σενάριο φτάνοντας στην Πάρο για να περάσει μερικές ημέρες διακοπών με τον σύντροφό της, Τάρεκ Καϊτούνι. διαβάστε παρακάτω...



Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους συνέλαβε να περπατάνε αγκαλιά στη Νάουσα αδιαφορόντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν την Βάνα Μπάρμπα μετά από πολύ καιρό τόσο ευτυχισμένη στο πλευρό του Λίβυου επιχειρηματία.


Ώρα, 11 το πρωί, η κίνηση ήταν περιορισμένη και το ζευγάρι βρέθηκε με λίγες ακόμη παρέες να κάθεται σε ένα απόμερο τραπέζι ο ένας δίπλα στον άλλον στο παραλιακό κοσμικό καφέ "Karino" του νησιού. Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα ο Λιβύος επιχειρηματίας από ένα λευκό κουτάκι που έβγαλε από την τσέπη του προσέφερε στην καλή του ένα μονόπετρο και εκείνη φανερά συγκινημένη το πήρε στα χέρια της. Η Βάνα Μπάρμπα, να θυμίσουμε, στο παρελθόν έχει αρνηθεί ότι τίθεται θέμα γάμου ανάμεσά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ντάνος και μισθοφόρος κάνουν ιππασία στην παραλία της Κουρούτας! Το ειδυλλιακό τοπίο και οι ανέμελες στιγμές! (βίντεο)

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης του Λευτέρη Πανταζή στην κόρη του Κόνι Μεταξά και η ανατριχιαστική φωτογραφία στα social media!

Σπάνια εμφάνιση για την Μυρτώ Αλικάκη και τους κούκλους γιους της σε παραλία της Κρήτης! Δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλωσαν (Photos)